sorry trebuia sa il pun la setari wap si mms la pocket pc.mea culpa
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
setari eten x500
1 122 vizualizări
8 răspunsuri
Linkuri topic "setari eten x500"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
08 noiembrie 2007, 20:27:23 • actualizat 08 noiembrie 2007, 21:36:33 (1 ori)
salut .am schimbat si eu n73 pe eten x500 si nu reusesc sa ii dau de cap cu setarile de wap.am dat si search si degeaba.in topicul dedicat setarilor windows mobile 5 setari nu am gasit.sau sunt mai greu de cap fiindca nu imi apare pe ecran exact ca in screenshoturi.multumesc anticipat celor care imi vor da o mana de ajutor.
sorry trebuia sa il pun la setari wap si mms la pocket pc.mea culpa
sorry trebuia sa il pun la setari wap si mms la pocket pc.mea culpa MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
Windows CE
Incearca sa pui asta in ppc(cu cablu de date,card readerul etc.) si instaleazo! Iti face singur setarile #sharemobile/file.php?id=21392
09 noiembrie 2007, 14:38:20
multumesc
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Opera Mini
chiar nu era nevoie de un topic special pentru setari dar ma rog asta e
18 noiembrie 2007, 10:50:14
e normal sa dispara setarile instalate cu cab ul de mai sus dupa soft reset?
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Opera Mini
Nu e normal deloc sa dispara setarile dupa softreset.Dupa hardreset,da,e normal.
16 decembrie 2007, 09:36:59
am rezolvat problema cu disparitia setarilor wap.pur si simplu dezinstalezi -connection wizard- din aplicatii si apoi cand dai soft reset nu mai pierde setarile
Înapoi la Eten PocketPC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter