Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
E faina faza cu opera-mini,am dld si eu dar...ziceti-mi si mie dupa ce se deschide pag.de web,cum pot baga nickname & password pt a putea intra in C.P.ca sa vad mail-le?
imi merge ok!pe k700 opera mini!am in tel.APNwap 2.0 oare cu el merge opera mini?am sus pe pagina 2tipuri de conectare xHTML si HTML imi merg amandoua!
agresiv am gasit ceva pe un forum da nush sigur daca o sa te ajute. La connectivity, data comm, data accounts ar trebui sa ai doar 2 conturi unul pt mms si unul pt wap prin gprs. Daca mai ai altceva in afara de astea sterge-le. Ala primea aceeasi eroare ca tine si dupa ce a sters un cont de wap prin csd i-a mers. Succes !
eu dupa ce scriu site-ul imi zice ca "an unexpected error occured. your browsing experience might be limited" stie cineva care-i treaba postati si linku pentru opera high pls