Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
19 august 2005, 15:05:19 • actualizat 19 august 2005, 15:07:21 (1 ori)
eu exact aia am facut si apoi mi-a mers. Trageti ce concluzii vreti
Totusi , ma repet, pentru cei care nu au abonamente de trafic nelimitat sau alte optiuni asemanatoare nu recomand sub nici o forma browsere html pt telefon mobil
HEEEEEEEPPP! Acum 2 zile am dld opera mini low,apoi high.A mers excelent.Am facut iar un dld pe wapix la upload app versiunea jar.Eroare totala.Deschid aplicatia,da sa intre,apoi imi zice"INCHIDERE APLICATIE".De ce nu mai pot intra pe Opera Mini High+Low?Pina sa fac noul upload a mers BRICI Opera mini.
am sters tot ...cat s-a putut(acum am 108 KB liberi si nimic nu mai e de sters-am ras logo,ring,sms tot.acelasi mesaj:out of heap memory...la opera pe site figura ca si compatibil
19 august 2005, 23:05:08 • actualizat 19 august 2005, 23:20:17 (1 ori)
ATENTIE! Cade varianta cu telefoanele codate.Pt download opera mini high memory(98kb) intrati aici: http://wapamp.com/users/2opera/#index sint necesare 2 operatii obligatorii: 1-trageti varianta JAR 98kb. 2-peste ea trageti varianta JAD 98kb. In timp ce veti dld jad veti fi intrebati: "PASTRATI DATELE?CONTINUATI?" Apasati obligat "YES" varianta jad este o completare pt a se putea deschide aplicatia opera mini. La cei care nu le merge opera mini dupa instalare,nu au tras cele 2 variante JAR+JAD.Faceti asa si va merge garantat,nu e vorba de codarea telefonului. SUCCES!
Voi faceti dld pe adresele care sint in primele pag ale topicului,nu sint bune acelea,nu merg.Intrati la adr mea din topic dati clik pe ea apoi faceti dld pe chenarele rosii din wapamp.com.Primul e un dreptunghi mare si a 2ua un dreptunghi mic.Eu asa am facut si merge.