Am si eu o problema cu acest telefon...daca incerc sa instalez pe el orice fisier care este mai mare de 1mb (1000kb) zice ca este fisier prea mare si nu poate fi instalat...se poate sa fac si eu ceva ca sa pot sa instalez programe sau jocuri mai mari?exista ceva care as putea sa rezolv problema?
Multumesc anticipat
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia 6233
292 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia 6233"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

poate e din soft
reformateaza-l

Începător
2 mesaje
din 19/10/2007
19 octombrie 2007, 13:44:22
si cam cat m-ar costa sa il reformatez?

MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
19 octombrie 2007, 13:53:54
toti banii! ai idee cata memorie ai disponibila pe telefon? nu pe card!

MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri

Daca problema apare doar la instalarea app java,inseamna ca aia e limita interna a telefonului,nu ai ce sa-i faci,modelele Nokia sunt "renumite" prin asa ceva

MW Veteran
566 mesaje
din 17/07/2007
22 octombrie 2007, 22:04:27
lol...eu pot instala orice java...indiferent d marime...pana acum nu am avut probleme...am 6234..nu vad kre ar fi diferenta.eu am update de soft la 5.43
Înapoi la Nokia
Topicuri similare
cine e aici?