Am intrat pe mai multe forumuri straine si am dat peste acest tip de topicuri asa ca m-am gandit sa deschid si eu un astfel de topic pe WAPiX (tot sunt romanii cei mai credinciosi din lume).
Postati aici de ce religie (secta) sunteti si parerea voastra despre Biserica, credinta ortodoxa etc..
De asemenea vor fi postate si sarbatorile mari..
Limitele topicului - discutii strict religioase
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Religie
39 575 vizualizări
8 345 răspunsuri
Linkuri topic "Religie"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK500i
Eu sunt ortodox!
MW Addicted
1398 mesaje
din 08/06/2005
Nokia6230i
Eu sunt Adventist de Ziua a Saptea
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
SonyEricssonK500i
Si eu sunt tot ortodox ca agresiv
Am o intrebare care cred ca intra in acest topic : ce credeti despre satanisti ? Pt ca eu am avut un coleg de clasa care cica era satanist ( are si un site destul de cunoscut ) si vreau sa stiu parerea voastra despre aceasta "religie", daca o pot numi asa.
Am o intrebare care cred ca intra in acest topic : ce credeti despre satanisti ? Pt ca eu am avut un coleg de clasa care cica era satanist ( are si un site destul de cunoscut ) si vreau sa stiu parerea voastra despre aceasta "religie", daca o pot numi asa. MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Res din pacate satanistii sunt persoanele care s-au lepadat definitiv de Hristos, alegand acest drum al pierzaniei. Satanistii slujesc diavolului, devenind astfel niste ''pioni'' usor controlabili de catre diavol, smintind crestinii prin modul lor de viata si comportamentul lor. Din pacate nu exista iertare pentru acestia (din cate stiu eu) pentru ca au savarsit pacat impotriva Duhului Sfant.
Sfatul meu e sa va feriti de astfel de oameni..
Sfatul meu e sa va feriti de astfel de oameni..
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Si eu sunt tot ortodox(la fel ca majoritatea).
Dumnezeu sa va aiba in paza.
Dumnezeu sa va aiba in paza.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
13 august 2005, 15:09:42
bunelu 13-08-2005 14:09:18
de ce religie (secta) sunteti si parerea voastra despre Biserica, credinta ortodoxa etc..1)Nu sunt de acord cu titulatura de secta,cine da dreptul moral Bisericii Ortodoxe(BO)sa se intituleze oficiala si nationala?
De asemenea,nu sunt de acord cu titulatura de ORTODOXIE in general;ORTODOXIE inseamna "CREDINTA CEA DREAPTA"....a priori,in ochii BO toate celelalte biserici se abat de la Cuvantul lui Dumnezeu....
2)Consider ca Dumnezeu e pretutindeni,nu conteaza religia...important e sa ne toleram unii pe altii si sa nu avem idei preconcepute
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Ipx bineinteles ca trebuie sa te contrazic. Biserica a fost creata o data cu pogorarea Sfantului Duh asupra Apostolilor (in chipul unor limbi de foc). Din acel moment, au inceput sa propovaduiasca (apostolii), cuvantul lui Dumnezeu peste tot in lume. Singura religie din lume care are dovezi scrise (epistolele de exemplu) despre existenta Mantuitorului pe pamant si a Apostolilor si a celorlalti Sfinti este religia crestin Ortodoxa.
Si referitor la ce ai zis ca Dumnezeu este pretutindeni .. Este perfect adevarat, insa nu poti spune ca Alah este acelasi lucru cu Dumnezeul cel adevarat care, din iubirea sa fata de oameni, a vietuit pe pamant, a patimit pentru neamul omenesc si a inviat din morti - eveniment unic in istoria omenirii (este vorba de Hristos care este si Dumnezeu deplin si Om in acelasi timp)
Si referitor la ce ai zis ca Dumnezeu este pretutindeni .. Este perfect adevarat, insa nu poti spune ca Alah este acelasi lucru cu Dumnezeul cel adevarat care, din iubirea sa fata de oameni, a vietuit pe pamant, a patimit pentru neamul omenesc si a inviat din morti - eveniment unic in istoria omenirii (este vorba de Hristos care este si Dumnezeu deplin si Om in acelasi timp)
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Bine,care dati la teologie ca vad ca aveti variante idei,argumente,chestii!
Da ia ziceti voi,nu ati fi vrut sa stati putin si in secta lu bivolaru?Ati vazut cate femei erau?
Da ia ziceti voi,nu ati fi vrut sa stati putin si in secta lu bivolaru?Ati vazut cate femei erau?
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
13 august 2005, 15:38:50 • actualizat 13 august 2005, 15:39:37 (1 ori)
bunelu 13-08-2005 15:26:34
Singura religie din lume care are dovezi scrise (epistolele de exemplu) despre existenta Mantuitorului pe pamant si a Apostolilor si a celorlalti Sfinti este religia crestin Ortodoxa.PS.il asteptam pe Cody sa ne lumineze...
MW Lurker
212 mesaje
din 29/06/2005
LG/U8130
Un baptist va ureaza pace, adica eu ,biserica primara nu a purtat un nume ex : ortodoxa,catolica ,etc ci se numeau :crestini:
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
@geopsi ...
.. Esti putin pe langa subiect ..
@ipx .. Catolicii nu se deosebesc prea mult de ortodocsi.. Si ei folosesc aceleasi surse (din cate stiu) dar sunt altfel interpretate..
>ai dreptate .. Cea mai potrivita persoana care sa ne lamureasca este cod
@totyo si tu ai dreptate
.. Esti putin pe langa subiect ..@ipx .. Catolicii nu se deosebesc prea mult de ortodocsi.. Si ei folosesc aceleasi surse (din cate stiu) dar sunt altfel interpretate..
>ai dreptate .. Cea mai potrivita persoana care sa ne lamureasca este cod
@totyo si tu ai dreptate
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
SonyEricssonK500i
Da' Codyms e preot si eu nu stiam ?
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
Pai a lu bivolaru nu era secta?Tinea de spiritism.
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
SonyEricssonK700i
Si eu sunt tot ortodox. Nu ma laud dar merg decate ori pot la manastire. V-astept la Manastirea Jitianu
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter