Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
17 iulie 2007, 15:56:09 • actualizat 17 iulie 2007, 15:58:58 (1 ori)
l C:\Documents and Settings\RADU\Desktop\t\wm2005\wm5.bin clean up the image temp buffer at 0x8C080000 Length 0x01B00000 MTTYDownloadImage "\wm5.bin" :F=\wm5.bin start download ==CreateFile err==
Imi da eroarea asta si la wm05 si 06 a plecattt upi sper sa merga
copie direct pe c: mi s-a intamplat si mie si asa am rezolvat . sau vezi sa nu ai hide file extension activat si sa fie denumirea wm6.bin.bin vezi ca i-am explicat lui moale cu vreo 3-4 pagini in urma,citeste acolo
17 iulie 2007, 16:03:15 • actualizat 17 iulie 2007, 16:05:23 (1 ori)
Plecaciuni domnului maestru bere daca te gasesc vrodata Mersi am bagat wm5 sa ma mai risc cu 6 ? Gata bag 2006 vad ca merge multumesc incodata sper sa nu se fi busit altceva prin el la cat a fost chinuit
intrucat folosesc acelasi bootloader,ma gandesc ca poti da cu mtty load la wm5 fara sa faci altceva.nu am testat dar teoretic trebuie sa mearga. mie imi place mai mult wm6.asta pt ca nu am folosit niciodata java(aplicatiile java nici nu se compara cu cele de wm),camera sau mms.flight mode poti pune din wireless manager(la fel si gprs of). e inca nefinisat dar sa nu uitam ca in cazul wm5 au aparut 3versiuni.
Pe langa cele de mai sus,daca bag ceva mai multe programe incepe sa se blocheze si nu imi merge nici un joc din cele care mergeau pe WM5!De fotografii si video ce sa mai zic...
Salutare oameni buni...doborat de caldura, am nevoie de ajutorul vostru. Am un SPV c500. Are sistemul de operare Windows versiunea 4.21.1088. Exista ceva mai nou ?! Astept niste sfatur de la voi ( SUNT VENIT NOU LA VOI IN CLUB )) ) sal si respect