Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Salut. Am si eu o intrebare..pe un Eten G500+ se poate instala Windows Mobile 6 ? Ce sfat imi dati ? Ce sa aleg un Eten G500+ sau un Qtek 9100 cu tot cu receiver GPS ?
Cu toate ca G500+ are procesor de 400mHz, eu as alege 9100 deoarece: - are EDGE - are WiFi - are infarosu - e mai mic si mai usor
Radioul consider ca nu e necesar mai ales ca sunt 4 programe radio gratuite la Orange si multe altele pe internet din care unele merg prin wap. Iar ROM-ul de 256mB al Eten-ului nu il gasesc mai folositor decat elementele pe care le are Qtek-ul si le-am enumerat mai sus. Cat despre Windows, personal nu vad necesitatea trecerii la versiunea 6.0. Eu o sa mai astept, poate voi pune direct 7.0 pe 9100.
Da..si eu tot spre 9100 inclinam pt. tst qwerty, pt wifi Eu vreau wm6.. mi-a placut si pe spv c600 si vreau si pe 9100 cred ca voi alege 9100 dar mai astept si alte pareri