Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Revista CONNECT
3 921 vizualizări
289 răspunsuri
Linkuri topic "Revista CONNECT"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri

cred ca vor sa scoata pe 2 luni un singur numar...

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
27 iunie 2008, 23:47:52 • actualizat 27 iunie 2008, 23:48:33 (1 ori)
Cint 13-04-2008 19:03:59
au bagat P1i la PDA phones sau mi se pare? 
Lol , si DSF sau Cold_Fire sau Stargate sau mai multi de pe aici ar putea scrie articole mai interesante decat ce am citit pe pozele de acolo...
Asa ca m-am lamurit: asta ramane primul si ultimul numar al acestei reviste pe care il cumpar

connect nu mai e ce era odata ... daca nu stiati noi, romanii aveam o revista de telecomunicatii dar a fost cumparata de connect..si ghici cine sponsorizeaza connect? nokia
)

MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
28 iunie 2008, 00:36:14
E normal. Nokia simte ca incepe sa piarda teren, in fata concurentilor seriosi: Sony-Ericsson, Samsung, si HTC pe sectorul business... Au si ei nevoie sa isi faca putina publicitate, ca altfel nu stiu cine ar mai cumpara.
Nokia nu mai este ceea ce a fost odata, pe vremea lui 6310i.

MW Veteran
618 mesaje
din 22/10/2007

Catalogul de teste stiti cumva cand apare?
Înapoi la Discuții telefoane mobile
cine e aici?