Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
06 februarie 2008, 19:33:07 • actualizat 06 februarie 2008, 19:39:20 (1 ori)
Vedeti voi.....treaba nu sta chiar asa.Clasamentul lor nu ma atinge chiar deloc,deci daca vreau un smartphone,stiu eu ce sa-mi iau,nu am nevoie de topul Connect(si ca mine sunt majoritatea).Asa ca de ce va tot contraziceti?fiecare om are un top al lui,fiecare isi doreste ceva de la un tel,indiferent de pret si de puterea semnalului sau mai stiu eu ce....Asa ca si revista Connect a scos un top in luna asta....si ce inseamna asta PT mine NIMIC o citesc si tin cont doar de ce ma intereseaza pe mine si numai pe mine...
06 februarie 2008, 19:41:44 • actualizat 06 februarie 2008, 19:43:54 (1 ori)
exact , good point ratti ! cum nu dau eu 2 bani pe camera foto sau cum se aude muzica pe un anumnit telefon ! pe mine ma intereseaza partea de conectivitate , memoria interna , extensibil si rapiditatea procesorului ,atat in rest nimic altceva !
Cat costa revista asta si o gasesc la orice chiosc rodipet? . .am citit mai in urma ca ei copiaza review-urile.chiar asa e?ei nu pun mana pe nici un tel?:p
Inainte eram abonat la CONNECT , dar cand am vazut ca in top tine numai cu nokia si unele date de acolo sun eronate, mam lasat de ea! Daca ai net nu iti mai trebuie reviste,gasesti informatii pe peste tot!