Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am vrut sa pun o poza cu mine la avatar dar deocamdata imi place asta...e faina...nick-ul meu vine de la Counter-Strike!cineva mia zis cand jucam,ca degetul meu e rapid iar de aici vine nick-ul.il am de foarte mult timp;)
MagicaSTEAUA... Prin liceu fetele mi-au spus Micutzu (din Robin Hood) Ma caracteriza mai mult fizic. Dar am trecut odata, demult, prin IDG si am vazut o esarfa superba pe care scria MagicaSTEAUA. Avatar nu mai am momentan, dar va fi emblema noua a FC Steaua Bucuresti.
acum... Ionutz... E prenumele meu, unul dintre, iar avatarul este stema localitătii pe care o reprezint: Filipestii de Padure.
Hmmm....Skorpik? Initial am vrut sa fie Skorpyk dar am gresit eu. Povestea lui? Imi plac mult arahnidele... :-) si l-am ales pt ca ma reprezinta din multe puncte de vedere. Increderea e unul. Il folosesc mult, dar mai am 2: pe mIRC-Te_Zgudui, iar pe yahoo-vampirbland. Astea sunt la caterinca.Avatarul? E un tip... Pe care nu-l stiu dar mi-a placut mult alura imaginii. Imi da un sentiment de siguranta.... De care am multa nevoie.
mie mi s`a spus odata ca aici duc o viata total diferita de ceea pe care o am in realitate... eu in general nu pot sa stau 5 minute fara sa zic o gluma si sa faca cineva pe el/ea de ras... am simtul umorului f dezvoltat ... si cand a intrat o fata care nu se opreste din ras cand vorbeste cu mine .... a ramas socata.... nu se astepta ca din partea unui caterincar ca mine , sa citeasca chestii "inteligente" , scrise pe topicul religie... si alte topicuri .... si mi`am dat si eu seama ca asa e ... aici duc o viata cu totul diferita fata de ceea care o am in realitate.... si tin sa multumesc forumului cu aceasta ocazie.... chiar mi`a prins bine aceasta treaba
secozi... era o vreme cand eram casatorit si nick-ul reprezinta primele doua litere din numele fiului meu, al meu si a fostei sotii.. nu mai e de actualitate dar s-a lipit de mine nick-u asta... la avatar e poza masinei mele asa cum am gasit-o intr-o dimineata, vopsita cu spray-ul albastru. nu prea se vede insa in poza asta.