Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
17 iulie 2007, 20:33:19 • actualizat 17 iulie 2007, 20:35:40 (1 ori)
am facut abonament de date night&weekend(20-8h) cu 10 euro/luna,4giga trafic, 3Gplus(HSDPA)! dupa niste nereguli tehnice totul e ok!super viteza!il folosesc mai mult pt.stream
inca nu-l folosesc ca modem,pt.ca am net de la Romtelecom(1mega)pe PC,dar am deschis stream TV de peste 700 kb/s cu playerul lui WMP 10,e tel. WM5 Samsung i600 cu HSDPA sau 3Gplus de la Orange.Merge la fel si daca iau net de pe PC sau 3Gplus!nu am testat viteza!
sal! am facut si eu un abonament de internet night&weekend si am primit la el un modem pentru conectare la pc! modemul este usb option II (cel alb) dar nu imi merge la capacitatea pe care ma asteptam eu! unde locuiesc eu am 4 linii stabile pe conexiune edge si imi merge de abia cu 10-11 KB/sec!! vreau sa stiu daca pot inbunatatii conexiunea sau daca exista o antena exterioara care sa o atasez la modem fiindca am vazut ca ar avea o intrare de antena! tnx!
sal! am facut si eu un abonament de internet night&weekend si am primit la el un modem pentru conectare la pc! modemul este usb option II (cel alb) dar nu imi merge la capacitatea pe care ma asteptam eu! unde locuiesc eu am 4 linii stabile pe conexiune edge si imi merge de abia cu 10-11 KB/sec!! vreau sa stiu daca pot inbunatatii conexiunea sau daca exista o antena exterioara care sa o atasez la modem fiindca am vazut ca ar avea o intrare de antena! tnx!
@calc incearca sa intri la setari si sa-i setezi "Use only "HSPA/UMTS" sau "WCDMA" adica sa-l treci pe 3JE ca pe edge cam asa merge internetul de la orange...