Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Oops...sistemul nu poate executa operația (cod de eroare 700). Vă rugăm să încercați din nou peste câteva secunde.
De alaltaieri seara nu mai pot accesa Inboxul, noroc ca mai am previzualizarea la mesaje si pot accesa ultimele mesaje primite... Dar daca vreau sa vad tot inboxul, teapa. Sunt pe Romtelecom, deci nu e vorba sa nu functioneze cu wap unlimited. Am inceput sa folosesc Gmail pentru ca imi place ca imi arata maiurile trimise catre cineva si raspunsul lui in aceeasi pagina, practic toata conversatia... Dar deja ma dezamageste Gmail.
poti sa faci forward temporar pe alta adresa,cu bifa pt pastrarea si unei copii in inbox. schimba browserul,pe FF nu mi-a dat niciodata eroarea asta...
Mersi pentru adresa. Totusi, eu am incercat si cu Opera, si cu Internet Explorer, si imi da aceeasi eroare. Si in plus, am incercat si pe alte PCuri, nu numai de pe al meu... Sper sa isi revina in curand.