Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 iulie 2007, 00:51:36 • actualizat 27 iulie 2007, 00:58:55 (7 ori)
Aici aveti poze
Detalii tehnice: Nu le am cu Windows Mobiles sau cu Pocket PC, dar am dat search si nu am gasit topic legat de acest PDA, daca apare sub alt nume rog un moderator sa stearga topicul
E disponibil la aprox 9 mil pe net, si vreau sa stiu daca se merita sa achizitionez asa ceva ... include IGO Europe 2006... e bun pt Bucuresti? Arata strazile in detaliu? Mai trebuie platit ceva ca sa receptionez GPS pe langa hartile cu care vine instalat?
eu zic ca e foarte bun pt GPS aparatu, se vinde modelul asta! Daca e bun pt Bucuresti? iGO e cel mai bun pentru Romania! mai este TomTom care cica ii mai bun afara... Si nu mai trebuie sa platesti nimic...
Am cautat peste tot (cred) si am facut rost de versiunea 6.1 engleza (cu ajutorul lui ady), dar tare as fi vrut vers 6.5 ,asta ii o problema dar problema mea cea mai mare ii ca nu stiu daca mai imi trebuie ceva in afara de versiunea noua , cablu, pc ,sincronizare. Si cum se procedeaza exact ...va rog sa imi dati un raspuns pe PM sau mai bine pe toppic pt ca si altii care se vor bate de problema aceasta sa stie cum se procedeaza > Multumesc si Stima .(rog mult un pic de ajutor)