Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
stiu @geopsi,dar asta e topicul pentru sx1,nu e siemens vs nokia! poate sx1 accepta card de 2gb!de unde stiti ca nu?a vazut cineva sx1 care avea card de 2gb si nu mergea? ps:eu am vazut cu mmc de 32 si nu mergea!
Mai,ia gandestete,abia gasesti card mmc de 1gb dar de 2? Plus de asta ala 100% nu suporta atat. Ca e symbian 6.1 care nu va citi teoretic mai mult de 256 dar poate merge de 512,mai mult,nu.
Pmpl, se poate sa fi facut un card de 2gB care nu se gaseste pe piata si sa-l testeze si pe SX1, e simplu. Si POATE ca a mers. / E doar o PRESUPUNERE, asa ca nu va aruncati prea tare.
Ei na, Geopsi, te-ai abatut de la ideea cum ca nu exista card de 2gB. De unde sti ca nu suporta? Ai incercat si nu a mers? Nici tel meu nu suporta xhtml pana am incercat.
1. Nu am zis ca nu exista ci ca e greu de gasit. 2. Daca mergea se lauda simens cu asta,stai linistit inainte sa apara k750i. asa si 6610i nu citeste html dar citirea paginilor e alceva.