Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@modoran daca nu ai/avut 6600 atunci cum iti poti permite sa comentezi acest telefon? Si cate poti face cu opera 8.65(multitab ) si netfront 3.3 (rss reader si multitab ). Sa-mi bagi si mie joace de ngage pe sx1 sa vad cat e de tare
si ce daca e mono...pt vremea la care a aparut el...nu visai sa aiba atatea chestii cate are 6600, mai ales ca poti sa-l personalizezi foarte misto, desi are acelasi symb. cu 3650 si 7650 care nu suportau teme
SX1 e intr-adevar un telefon care a fost un pic prea complet pentru vremea lui. In afara de o versiune mai noua de Symbian e peste Nokia 6600 cam la toate capitolele. Bateria e cam la fel de slabuta la amandoua dar la Nokia ai avantajul ca daca vrei sa-l vinzi poti sa mai scoti un pret bun si peste oarecare timp, in schimb cu Siemensul o sa pierzi o gramada de bani.
Siemens sx1 se vinde mult mai bine decat un 6600,ia da tu un anunt pe u site de vanzari ca vinzi un sx1 in 5 minute ,se vinde la acelasi pret cu 6600 adica aproximativ 350 ron.Multi inca mai sunt inebuniti dupa sx1 asa ca daca aveti unul o sa gasiti imediat client la el
pentru ca s-au produs fix 5 (cinci) bucati. unu' l-a avut DSF, unul il ai tu si mai sunte trei iar celelalte s-au defectat toate. deci, e un produs de muzeu, serie limitata, iar astea se vand bine. nu cred ca stii ce vorbesti!!!!!!!!!!!!!!!!!
lol ).. sx1 are mari probleme SOFT. cel putin cel care l-am avut eu. imi pica din senin softu` si se bloca cand il foloseam pe wap de trebuia sa-i scot bateria
Pe siemens sx1 se pot instala absolut toate programele care se pot instala si pe telefoanele cu symbian 7 cu ajutorul acestui patch...
Marius,tu ai citit ce scrie acolo? Sper că înțelegi engleza: "This patch allows to install them in SX1 ; It removes warning 'Unable to Install. Series60Product ID Required' ; But most probably (99%) the application will not run."