optyqus 23-10-2007 01:49:18
Nu te lua dupa nr. de programele preinstalate,alea le pui si singur in 5 minute
Nu dupa asta in special ma iau, desi si asta conteaza. Multe programe ruleaza mai bine de pe storage in unele situatii. De ex: keylock, xbar.. de ce zic asta? Pt ca atunci cand activezi USB Mass Storage via WM5orage atunci aceste programe "se pierd" , trebuiesc redeschise.. s.a.m.d. Si oricum mai bine sa se foloseasca spatiul util.. decat sa fie neconsumat, oricum nu tot spatiu se "da" utilizatorului..
Eu de ceva vreme am folosit un ROM bazat pe build-ul nou (cel pus de dadme01). In timp ce scriu mesaju asta am pus sa-mi instaleze ROM-ul ce l-am recomndat precedent.
Build-ul acesta se misca nitel mai bine decat cel vechi. Si mai are niste chestii (MMS e separat de SMS, WMP face seeking-ul mai bine.. probabil si altele). Si e STABIL rau. Cel precedent mai imi bloca telefonul cand deblocam tastatura.. acuma nu stiu daca era o incompatibilitate cu aplicatia Automatic Keyloc ..

Dupa cum se vede in screenshoot, telefonul are un uptime de 154 ore, 27 minute (peste 6 zile). Si in timpu asta am stat cateva ore bune pe net (zeci..), l-am folosit pe post de mp3 player la greu si altele... a fost stresat. si a rezistat. Si mai rezista, nu dadea semne de oboseala, ca cere restart

. Dar am vrut sa-mi pun ROM-ul asta, ca-s curios de unele chestii.
Deci din nou, recomand

Iar RAM-ul disponibil dupa 6 zile de net intensiv (in special IE):

(IE e mare consumator de RAM)