Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ce misto e pt unii sa pozeze in victime. Pai cin' te pune omule sa dai spaga la doctori pt a-ti asigura niste servicii la care ai dreptul din plin?
Chiar nu ma consider o victima.... Nu am dat niciodata spaga la cineva si nici nu o sa dau... Era o intrebare pentru romanul care a invatat doctorii astfel.
eu am dat atentii... una e cand te operezi de cine stie ce si alta cand de reusita operatiei depinde viata ta. da,la d-astea minore poti sa te faci al naiba si sa incerci marea cu degetul. insa unde e mai complex o sa vezi ca te uiti altfel. sincer nu regret ca altfel probabil acum eram kaput sunt destul de multe variabile in ecuatia asta si e usor sa-ti dai cu parerea din exterior. insa cand esti persoana in cauza ai sa vezi ca se schimba treaba...
Sa fim seriosi, majoritatea cunostintelor nu le castigi in scoala, ci le capeti de unul singur. Dintr-o scoala care te forteaza sa fii as la toate materiile iesi mai prost decat ai intrat
Ai dretate Ovidiu,in prezent scolile scot idioti pe banda rulanta! Nu se mai invata nimic! Eu sincer cred ca am invatat mai multe pe MobileWave decat in liceu de exemplu.
Scoala e o metoda de INDOBITOCIRE a copilului, atat scoala generala, cat si liceul, cat si facultatea. Mai ales la facultate... trebuie sa asimilezi foarte multe cunostinte intr-un timp foarte scurt, ceea ce e foarte greu si stresant. E acelasi sistem comunist, cu toate ca atunci dadea roade, pe care in ziua de azi nu-l mai vad atat de eficient.
Cat despre tara... TAXE pe TOT!!! Nu inteleg ce vede basescu prin modernizare. Oare ca o sa platim taxele cu cardul e modernizare?
Scoala e o metoda de INDOBITOCIRE a copilului, atat scoala generala, cat si liceul, cat si facultatea. Mai ales la facultate... trebuie sa asimilezi foarte multe cunostinte intr-un timp foarte scurt, ceea ce e foarte greu si stresant. E acelasi sistem comunist, cu toate ca atunci dadea roade, pe care in ziua de azi nu-l mai vad atat de eficient.
Cat despre tara... TAXE pe TOT!!! Nu inteleg ce vede basescu prin modernizare. Oare ca o sa platim taxele cu cardul e modernizare?
Nu sunt de acord cu tine . La facultate inveti mai usor , deoarece nu esti strain de tot ca in clasa a-1a . E ok platitul cu cardul , eu ma folosesc de asta . Stiu ca asa nu risipesc multi bani .