Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pariuri sportive
14 363 vizualizări
1 668 răspunsuri
Linkuri topic "Pariuri sportive"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
14 mai 2010, 19:36:46 • actualizat 14 mai 2010, 19:40:45 (2 ori)
cam mare pt ce vreau eu sa fac dar asta e..
mai am o intrebare, stiu raspunsul dar vreau sa fiu sigur..
"Pariurile pe handicap asiatic si numar goluri (in toate sporturile) si echipa castigatoare in Baseball, atat inaintea partidei cat si cele Live, nu se iau in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare. "
Din textul de mai sus se intelege ca pariurile se iau in considerare daca pariezi live?evident cu o cota mai mare de 1.5 si fara handicap asiatic..
l.e.:Pariurile financiare care sunt decise in avans nu sunt luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
asta ce inseamna?
mai am o intrebare, stiu raspunsul dar vreau sa fiu sigur..
"Pariurile pe handicap asiatic si numar goluri (in toate sporturile) si echipa castigatoare in Baseball, atat inaintea partidei cat si cele Live, nu se iau in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare. "
Din textul de mai sus se intelege ca pariurile se iau in considerare daca pariezi live?evident cu o cota mai mare de 1.5 si fara handicap asiatic..
l.e.:Pariurile financiare care sunt decise in avans nu sunt luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rulare.
asta ce inseamna?
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
14 mai 2010, 19:44:41 • actualizat 14 mai 2010, 19:46:45 (1 ori)
Pariurile LIVE pe cote mai mari de 1.5 o sa se ia in considerare pentru rularea banilor! Iti garantez!
Chestia e sa nu pariezi pe handicap asiatic, numar de goluri si pe Baseball.
Crede-ma ca stiu, am cont de la Bet365 de mult timp + la inca alte zeci de case de pariuri online.
LE: La bet 365 ai posibilitatea de a decide un pariu in functia de fluctuatia cotatiei (in cazul pariurilor financiare). De exemplu, tu pariezi 10 lei pe cota de 1.5. Ei bine, in functie de evolutia cotatiei (creste/scade) tu poti sa decizi pariul in avans si sa-ti recuperezi o parte din miza sau miza+un eventual profit (daca nu ai curaj sa astepti finalul).
Chestia e sa nu pariezi pe handicap asiatic, numar de goluri si pe Baseball.Crede-ma ca stiu, am cont de la Bet365 de mult timp + la inca alte zeci de case de pariuri online.
LE: La bet 365 ai posibilitatea de a decide un pariu in functia de fluctuatia cotatiei (in cazul pariurilor financiare). De exemplu, tu pariezi 10 lei pe cota de 1.5. Ei bine, in functie de evolutia cotatiei (creste/scade) tu poti sa decizi pariul in avans si sa-ti recuperezi o parte din miza sau miza+un eventual profit (daca nu ai curaj sa astepti finalul).
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
14 mai 2010, 19:51:38
am inteles, mersi de raspunsuri cred ca ma bag si eu..
zi-mi si mie, din experienta ta ce sanse sa-mi scot banii inapoi(200ron)am, si ce sanse sa scot 400+ ron am
zi-mi si mie, din experienta ta ce sanse sa-mi scot banii inapoi(200ron)am, si ce sanse sa scot 400+ ron am
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
14 mai 2010, 19:53:51
Normal ca ai sanse, dar trebuie sa fii cumpatat si sa nu te apuci sa pariezi toti banii in prima zi.
Mize mici pe meciuri single si intr-o saptamana (maxim) o sa rulezi banii.
Mize mici pe meciuri single si intr-o saptamana (maxim) o sa rulezi banii.
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
15 mai 2010, 16:50:49
Am uitat sa va spun ca lucrez la un site:
http://www.infobookmakers.com/
Mai am de munca la el, dar in principal o sa contina informatii despre cateva zeci de case de pariuri online: analize complexe care o sa includa info despre companie, bonusuri, promotii, cote, suma minima depunere/retragere, modalitati de plata, serviciul de relatii cu clienta, oferta, facilitati, site si multe alte informatii.
De asemenea, pe site o sa se gaseasca statistici, live scores si alte prostioare de genul asta.
O sa existe si o sectiune cu cele mai sigure modalitati de a face bani pe net.
Tutoriale si ghiduri in domeniul pariurilor sportive (tipuri de pariuri, definitii pentru fiecare tip etc).
Am mult de lucrat la continut. Sper ca in cateva luni sa termin.
Ce parere aveti?
http://www.infobookmakers.com/
Mai am de munca la el, dar in principal o sa contina informatii despre cateva zeci de case de pariuri online: analize complexe care o sa includa info despre companie, bonusuri, promotii, cote, suma minima depunere/retragere, modalitati de plata, serviciul de relatii cu clienta, oferta, facilitati, site si multe alte informatii.
De asemenea, pe site o sa se gaseasca statistici, live scores si alte prostioare de genul asta.
O sa existe si o sectiune cu cele mai sigure modalitati de a face bani pe net.
Tutoriale si ghiduri in domeniul pariurilor sportive (tipuri de pariuri, definitii pentru fiecare tip etc).
Am mult de lucrat la continut. Sper ca in cateva luni sa termin.
Ce parere aveti?
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
16 mai 2010, 00:21:59
pare promitator site-ul mariuse 
stiti vreun site bun de pronosticuri?

stiti vreun site bun de pronosticuri?
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
16 mai 2010, 00:56:59 • actualizat 16 mai 2010, 00:57:17 (1 ori)
Cum sa nu? 
Te invit pe cel mai bun site de pariuri online din Romania: http://www.pariuri-x.ro
Ai sus sectiunea de pronosticuri.

Te invit pe cel mai bun site de pariuri online din Romania: http://www.pariuri-x.ro
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
16 mai 2010, 01:04:25
Si asa in medie cam care e rata de adeverire a pronosticurilor? Adica daca bagi la pariuri in functie de ce zic ei te ruinezi sau nu?
)
) MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
16 mai 2010, 01:12:21
Marius 16-05-2010 00:56:59
Cum sa nu? 
Raoul 16-05-2010 01:04:25
Si asa in medie cam care e rata de adeverire a pronosticurilor? Adica daca bagi la pariuri in functie de ce zic ei te ruinezi sau nu?
)
) MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
Opera Mini
Eu nu ma inspir din astfel de sectiuni fiindca majoritatea care le posteaza sunt amatori. Cel mai bine mergi pe mana ta atunci cand pariezi.
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
26 mai 2010, 17:22:23
Vreti sa pariati online pe meciurile de la World Cup 2010 ?
In cazul asta ar trebui sa va deschideti un cont la cele mai bune case de pariuri online deoarece bonusurile sunt foarte atractive !
Gamebookers va ofera 100 de milioane de Euro daca reusiti sa nimeriti scorurile la meciurile din Africa de Sud !
Daca nimeriti cele mai multe scoruri corecte atunci o sa castigati 10 000 Euro !
Cick pentru mai multe detalii!
In cazul asta ar trebui sa va deschideti un cont la cele mai bune case de pariuri online deoarece bonusurile sunt foarte atractive !
Gamebookers va ofera 100 de milioane de Euro daca reusiti sa nimeriti scorurile la meciurile din Africa de Sud !
Daca nimeriti cele mai multe scoruri corecte atunci o sa castigati 10 000 Euro !
Cick pentru mai multe detalii!
Începător
2 mesaje
din 31/05/2010
31 mai 2010, 15:40:05
Sper sa nu deranjez sau sa fiu offtopic, dar va invit sa participati la un studiu - pe teme sportive!
Pentru a participa, va rugam sa accesati urmatorul link : http://mail.mercury.ro/redirect/
Participarea Dvs. va fi recompensata cu 20RON (prin mandat postal) pentru orice chestionar completat. Durata medie de completare este in jur de 10min.
Va multumim si nu uitati - Parerea Dvs. conteaza!
Pentru a participa, va rugam sa accesati urmatorul link : http://mail.mercury.ro/redirect/
Participarea Dvs. va fi recompensata cu 20RON (prin mandat postal) pentru orice chestionar completat. Durata medie de completare este in jur de 10min.
Va multumim si nu uitati - Parerea Dvs. conteaza!
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Opera Mini
Pariati urgent: portugalia - coasta de fildes x si pe calificarea camerunului in optimile de finala...
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
31 mai 2010, 17:35:46
ai visat tu asta aline?
)
)
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook