Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
17 februarie 2006, 18:56:00 • actualizat 17 februarie 2006, 18:58:18 (1 ori)
Nu mai spuneti nimic?Propun sa spunem fiecare castigul maxim pe care l-a obtinut.Voi incepe eu cu o mica istorisire.Joc de 2 ani la pariuri si pana acum 4 luni nu castigasem mare lucru,doar atat cat sa nu ies in pierdere cu cat mizam.Ei bine acum 4 luni am avut ceva inspiratie,am castigat 1 mil cu 2 ron,apoi am pariat in liga championilor milionul si am pierdut doar pe betis-chelsea 2 21 de milioane castig eventual.A doua zi,negru de suparare am pus 3 ron,5 meciuri si surpriza,am castigat 1 mil 300.In weekend iar am pus 3 ron,12 meciuri sigure si am luat 9 sute.Am pus in cupa uefa milionul,5 meciuri din care 2 au iesit in minutul 89 .Am luat 5 mil 3 sute,bani pe care iam folosit pt ami lua telefonul actual.De atunci am mai castigat vreo 5-6 bilete de maxim un mil.Lucky me
Nu va lasati prinsi de febra pariului ca nu mai scapati. Ani buni am pariat la astra si abia am renuntat. Cel mai mare castig al meu era 1.200.000. Si cel mai mare ratare cu un singur meci 33 milioane
Fratilor io mam lasat de pariuri de o bucata buna de vreme.Mai pariez doar ocazional in weekend daca am nevoie de bani insa nu am castigat niciodata sume mai mari de 2mil nu am noroc
Deci,ce as pune pt maine si poimaine:livorno-inter 2,milan-cagliari 1,real-alaves 1,villareal espanyol 1,hertha-shalke x2,kaserslautern-arminia 1x,dortmund-werder bremen 1x,charlton-brentford 1,gl rangers-hibernian 1,roma-empoli 1,fiorentina-lazio 1,sociedad-valencia x2,getafe-atletico x2,ajax-roosendal 1.Din meciurile astia o sa pun mai multe variante.Postati voi sugestii.
17 februarie 2006, 20:52:21 • actualizat 17 februarie 2006, 20:54:04 (1 ori)
Dap,este mai greu,dar ma gandesc ca fiorentina a batut pe toata lumea acasa inafara de juventus,au o galerie puternica,se bat pt champions league,iar lazio traieste din punctele adunate acasa unde este neinvinsa,l-a vandut pe brazilianul cesar si nu prea straluceste.Oricum pe un bilet voi pune si 1x pentru mai multa siguranta.Ar mai fi si varianta sub 2.5 goluri.
trebuia sa vorbim si de pareuri.stiu eu un meci lA sigur e BARSA 1 PAUZA 1 FIMAL CU COTA DE 1,55 E LA SIGUR ASTA MAI URMEAZA SI REALU DAR ASTAE MAI STITI SI VOI ASA CA MAI ASTEPT SI EU CEVA DE LA VOI DAR LA SIGUR SA FIE