Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pt tine care mizezi derby-uri e riscant? punem un bilet cu si unul fara... daca ies amandoua, sa curga sampania. din pacate nu e o etapa chiar atat de frumoasa.
pe finala de rugby mai pune cineva? @3.10 e pomana curata...
Anglia bate sigur!!! Agenția incearca sa ne prostească! Trebuie sa studiem clasamentele cu maximă atenție! Îmi este frică de cipru - tara galilor pentru că nu am mai castigat de mult, la pariuri, și acuma vreau sa câștig neapărat! Am jucat și azi un bilet la tenis dar l-am pierdut!
12 octombrie 2007, 17:41:09 • actualizat 12 octombrie 2007, 17:46:31 (1 ori)
Dati-mi si mie o adresa unde pot vedea clasamentele,de preferat sa fie si rezultatele partidelor anterioare. Sa vedeti voi surpriza la Ungaria-Malta...O sa pun pe un bilet x2,are 4,58 cota si cred ca o sa iasa.
cipru a facut acasa 5-2 cu irlanda si 1-1 cu germania. a si pierdut 1-3 cu slovacia... si 1-3 in deplasare cu tara galilor. e meci de noroc. dar 1X mi se pare acceptabil. cipriotii au de partea lor si o atmosfera frumoasa din partea stadionului.
Aceasta este propunerea mea! Azerbaidjan - portugalia 2 armenia - serbia 2 anglia - estonia 1 italia - georgia 1 lichenștein - suedia 2 polonia - kazahstan 1 scoția - ucraina 1x danemarca - spania x2. Am studiat clasamentele cu maximă atenție! Şi nu concep sa pierd acest bilet.
Deci nu se poate frate asa ceva,am pierdut deja 5 bilete,Serbia nu a fost in stare sa castige cu Armenia si Belarus a luat bataie de la obositii aia din Luxembourg,in plus Letonia spulbera Islanda,iar imi vine sa ma las de pariuri Ce rahat de cote am pierdut 1.25,1,02 si 1,29,nu-mi vine sa cred!!!Ma indoiesc ca o sa castige cineva,alliin si tu ai pierdut,asa-i?