Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cu parere de rau te anunt ca nici unul din telefoanele pe care vrei sa ti le decodezi nu se pot decoda prin coduri...sau poate nu ai citit primul post din acest topic.. asa ca, te rog, mai citeste inainte sa ceri ceva...
merlin si baluse uitati-va codurile. 5215663742 iar ptr al doilea imei 2361262450
nu mai stiu care era primul si care al 2-lea. oricum daca nu va merge primul, va va merge al 2-lea. Succes.
Tin sa anunt cu aceasta ocazie ca nu am sa mai pun nici un cod de siguranta pentru nici un telefon. Doar codurile pentru decodat retea. Sper sa nu supar prea multi....succes in continuare
@Clever, e telu unuia,m-a rugat sa-ntreb. Am impresia ca de mers,merge, ca tr sms , vb dupa el...da nu-i merge pe wap.. Sa fie codat sau sa fie setari speciale? Daca e codat, se poate rezolva la Seruice, si cam cat..?
@Clever, e telu unuia,m-a rugat sa-ntreb. Am impresia ca de mers,merge, ca tr sms , vb dupa el...da nu-i merge pe wap.. Sa fie codat sau sa fie setari speciale? Daca e codat, se poate rezolva la Seruice, si cam cat..?
ti-l fac cei de la service du-te la alfamobil (in centru in magazinul ala mare in Craiova). E cel mai ieftin si bun acolo....
Hehe .. am facut si eu rost de un program ptr decodificat telefoane (Nokii in general, dar mai sunt si alte firme). Asa ca puteti conta si pe ajutorul meu