Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Vezi ca ai hardspl pt.6.0.Pt.romuri 6.1 iti trebuie 3,28.3.29,3.56,altfel o sa ai probleme cu screenul(raspunde cu intarziere la apasare).Da,ma rog,tu faci cum vrei...
27 februarie 2009, 22:11:53 • actualizat 27 februarie 2009, 22:18:44 (1 ori)
Merci , dar raman la postura de elev . N`am timp de asa ceva acu , e prea mult de citit ... I`am facut update cu : Kaiser-HardSPL-3.29 si tot asa imi apare in Bootloader : KAIS130 , MFG , SPL-1.0.Olipof si CPLD-8
Nu e in regula.trebe sa-ti apara la spl versiunea pe care ai instalat-o.poti sa pui un rom nou si cu spl-ul care il ai acum dar,cum am zis,o sa ai probleme cu responsivitatea screenului.spl-ul poti sa-l schimbi si dupa.
28 februarie 2009, 16:30:36 • actualizat 28 februarie 2009, 16:31:00 (1 ori)
@iceman2hot4u totorialul pe care l-am facut,cu Hard SPL, pt prima versiune de Hard-SPL pt Kaiser facuta de un developer pe nume "Pof". Deci bootloader-ul tau iti indica ca ai flash-uit prima versiune de Hard-SPL,facuta de acest developer. Uite aici convinge-te : http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Kaiser_Stuck_at_bootloader vezi ca este o poza la finalul paginii cu un bootloader ca al tau) Acum,repet,eu nu mai am Kaiser de mult timp,cand l-am dat aparusera primele rom-uri cu WM 6.1 si reusisem sa instalez cateva. @Soryn inca mai are Kaiser si inseamna ca are dreptate in legatura cu variantele noi de Hard_SPL.
spuneti-mi si mie va rog cum sterg de tot manilla 2d...am dezinstalat-o din remove programs impreuna cu tot ce era legat de m2d,apoi am sters dim my device la fel ce era legat de m2d,soft reset si in meniul today inca imi apare tema neagra(fara nimic pe ea,fara ceas,cal history,etc),doar cu un scris tap here to launch touch flo,bineinteles ca daca apas nu mai lanseaza touch flo-ul ca nu mai are de unde...dar nici nu dispare tema din today...ce sa-i fac?mentionez ca am romul de la orange,m2d fiind instalata ulterior(deci nu e rom cu el,banuiesc ca ar trebui sa mearga sters) nu vreau sa dau hard reset deoarece pierd youtube-ul(care merge excelent cu wap,care are un ravest fix youtube,si pe care desteptul care l-a avut inaintea mea l-a sters din tel,deci nu am de unde sa-l instalez)...
Iceman,e bun romul,l-am avut si eu pe kaiser cu mult timp in urma.A aparut prin mai anul trecut si asta explica de ce merge asa de bine cu spl-ul de pe ppc-ul tau.Spor la butonat!
@iceman,schimba rom-ul sau dezactiveaza TouchFlo din today(start-settings-today-item; @valisud Fa-i hard reset start-settings-system-clean storage. Vezi ca am pus eu in topicul YouTube pt pocket pc Player-ul pt toatd rezolutile.Instaleaza-l pe cel pt Qvga si daca nu vrea sa mearga cu wap te invat eu cum sa-i dai de cap.
Salut. S-au mai rezolvat problemele cu drv video? Daca imi schimb ROM-ul tot aceleasi probleme sunt la camera? Am incercat doar cel oficial pt wm 6.1 . Partea de search pe forum vad ca tot nu merge...si va intreb direct aici (sunt convins ca s-a mai discutat)
salutare! Sunt pe aici de ceva vreme avand probleme cu un HTC TyTN II - Kaiser, telefon cumparat la mana a II-a, adus de undeva din Elvetia. Probleme? Normal! Telefon in lb. germana care nu vroia sub nici o forma sa "cante" in engleza ... nu mai zic romana. Iata rezolvarea gasita pe net.