sunt mai multe diferente: printre care se numara: procesorul care pare a fi mai bun fata de cel de la samsung, HSDPA la 3,6mbps, HSUPA la 1,4Mbps, display-ul care culiseaza si se mai si inclina! o camera de 3mpx care speram sa aiba o claritate mult mai buna(ramane de vazut). Ram-ul conteaza si el destul de mult... si de ce nu si rom-ul(256MB - e o diferenta)
si totusi pretul e bun! sa nu uitam ca are doar 2 zile! peste 3-4 luni mai vedem!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
HTC TyTN II (Kaiser/P4550)
30 187 vizualizări
1 206 răspunsuri
Linkuri topic "HTC TyTN II (Kaiser/P4550)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Se va ieftini pana pe la 2100 lei, aproape de pretul real.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2007, 17:20:13
florinet4 31-08-2007 16:06:00
sunt mai multe diferente: printre care se numara: procesorul care pare a fi mai bun fata de cel de la samsung, HSDPA la 3,6mbps, HSUPA la 1,4Mbps, display-ul care culiseaza si se mai si inclina! o camera de 3mpx care speram sa aiba o claritate mult mai buna(ramane de vazut). Ram-ul conteaza si el destul de mult... si de ce nu si rom-ul(256MB - e o diferenta)si totusi pretul e bun! sa nu uitam ca are doar 2 zile! peste 3-4 luni mai vedem!
mie mi se pare exagerat pretul . am oferta sa dau s200le cu vreo 9 mil(inca nu m-am decis),si cu ce mai am as putea sa iau Kaiserul ,insa ...god damn ,nu m-am ticnit sa arunc atatia bani pentru ceva ce e doar cu un pic peste
daca avea un hdd intern 8gb ,tvout,radio rds ,mai treaca mearga...dar asa...si deocamdata nici nu stim ce calitate va avea camera.deocamdata sunt rezervat in ceea ce priveste modelul asta.
polarisul e dragut ,dar am ramas dezamagit ca nu are videotelefonie...
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
31 august 2007, 18:16:06
pentru tv out si radio rds si eu ma oftic dar in nici un caz nu vreau un telefon mai mare ca asta!
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Printre altele,are si scanner pt.carti de vizita.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2007, 20:06:59
asta gasesti si la p990 la jumatate de pret
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Da,Cint,si SE P1i are scanner dar printre altele nu are hsdpa,nu are edge si are procul de 208mh.Ca sa nu mai vorbim ca iti iei adio de la igo sau miomap.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2007, 20:41:09 • actualizat 31 august 2007, 20:44:15 (1 ori)
ok...deci...
htc kaiser. -nema irda ,nema radio , tvout.
htc polaris -nema video telefonie ,insa are ecran VGA
se p990 -nema hsdpa,edge,gps
se p1a - nema EDGE,nema gps
de wimax nici nu mai zic...
sa vedem eten x800 cand apare... poate scapa asta turma. pana acum niciunul nu e "full options "
ps: nokia nici nu am luat in calcul
symbian fara touch ...hm... iar alea care au avut si si ,niste esecuri. acum vad ca si e90 i se ating tastele de ecran cica,nu mersi. nokia poate la batranete cand nu o sa mai vad bine
htc kaiser. -nema irda ,nema radio , tvout.
htc polaris -nema video telefonie ,insa are ecran VGA
se p990 -nema hsdpa,edge,gps
se p1a - nema EDGE,nema gps
de wimax nici nu mai zic...
sa vedem eten x800 cand apare... poate scapa asta turma. pana acum niciunul nu e "full options "
ps: nokia nici nu am luat in calcul
symbian fara touch ...hm... iar alea care au avut si si ,niste esecuri. acum vad ca si e90 i se ating tastele de ecran cica,nu mersi. nokia poate la batranete cand nu o sa mai vad bine
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
31 august 2007, 20:45:51
Cat de necesar este infrarosu la un telefon? Sau radio? Exista si posibilitatea de streaming audio! Cred ca Kaiser este un HTC perfect!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2007, 20:55:34 • actualizat 31 august 2007, 21:01:21 (1 ori)
irda
pai cu novii remote controlezi cam orice are telecomanda de la combina pana la tvurile de la altex
tvout,era misto daca avea,au modele mai antice...
radio se aude mai bine decat prin streaming
muuuuult mai bine.
si apoi...are acelasi ecran 240x 320 de iti sare pixelul in ochi
e drept...kaiser pare cel mai echilibrat tel de pana acum ,insa subliniam ca inca nu e pe piata un telefon care sa inglobeze tot ce se poate,care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.
pai cu novii remote controlezi cam orice are telecomanda de la combina pana la tvurile de la altex
tvout,era misto daca avea,au modele mai antice... radio se aude mai bine decat prin streaming
muuuuult mai bine.si apoi...are acelasi ecran 240x 320 de iti sare pixelul in ochi

e drept...kaiser pare cel mai echilibrat tel de pana acum ,insa subliniam ca inca nu e pe piata un telefon care sa inglobeze tot ce se poate,care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
31 august 2007, 21:04:29 • actualizat 31 august 2007, 21:06:17 (1 ori)
Acum fiecare cu pretentile lui! Urmatorului telefon pe care il voi lua nu-i cer decat hspda si posibilitatea de a-i adauga card de memorie mare( desigur wm!)
Eu ascult radio pe c1oo prin apn internet si se aude mai clar decat un radio de la un nokia pe care il are un prieten. Si apoi am semnal edge oriunde in drumul meu aproape saptamanal de la Buzau la Bucuresti!
Eu ascult radio pe c1oo prin apn internet si se aude mai clar decat un radio de la un nokia pe care il are un prieten. Si apoi am semnal edge oriunde in drumul meu aproape saptamanal de la Buzau la Bucuresti!
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Eu unul nu am nevoie de IrDA sau TV-out. Numa la N93 sau X7500 am vazut functia asta...
Polaris nu stiu daca va avea VGA. Avand in vedere diagonala, e cam mic, nu ?
Lipsa radioului de la Kaiser e un minus cam marisor. La fel, mi se pare si mie un HTC perfect. Singurul lucru care mi se pare important e daca il vom gasi la Orange...
Polaris nu stiu daca va avea VGA. Avand in vedere diagonala, e cam mic, nu ?
Lipsa radioului de la Kaiser e un minus cam marisor. La fel, mi se pare si mie un HTC perfect. Singurul lucru care mi se pare important e daca il vom gasi la Orange...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2007, 21:14:55 • actualizat 31 august 2007, 21:16:51 (1 ori)
mai daca era 5-10 milioane cat e un n7X ,mai ziceam... dar cand vine la un pret asa mare ,de ce sa nu fi si tu exigent nu?
ca doar nu iti da nimeni bani pe degeaba. ma rog unii castiga banii mai usor altii mai greu,dar totusi...
am intrebat azi la orange shop orhideea ,habar n-aveau ce e ala kaiser. apoi,le zic..htc ala de apare dupa m700.iar ei...
care? deci....
ca doar nu iti da nimeni bani pe degeaba. ma rog unii castiga banii mai usor altii mai greu,dar totusi...am intrebat azi la orange shop orhideea ,habar n-aveau ce e ala kaiser. apoi,le zic..htc ala de apare dupa m700.iar ei...
care? deci....
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
31 august 2007, 21:21:51
Poti sa-ti iei Kaiserul si un Nokia de doi bani( sau SE) cu radio! De ce sa mai incarci procesorul si cu radio?
Daca mai asteptam, va scoate HTC si un telefon cu tot ce exista pe piata, dar atunci se va fi inventat si altceva ce-i va lipsi!
Daca mai asteptam, va scoate HTC si un telefon cu tot ce exista pe piata, dar atunci se va fi inventat si altceva ce-i va lipsi!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 august 2007, 21:28:01
pai daca e asa imi iau un radio normal si-l port cu mine. chestia e de principiu . au tehnologia necesara dar nu pun tot ce se poate pe un singur device
poate in afara de anumite segmente de piata mai vrea cineva sa ia ce e cel mai bun,sa aiba de toate.
poate in afara de anumite segmente de piata mai vrea cineva sa ia ce e cel mai bun,sa aiba de toate.
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter