Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 iunie 2008, 20:44:58 • actualizat 10 iunie 2008, 20:46:41 (1 ori)
an-droid 10-06-2008 16:12:00
eu am o problema cu semnatul asta! dupa ce semnez o aplicatie ci signsis si incerca sa o instalez imi zice could not install o protected aplication from the supplyer! stie cineva de ce? ii dau self sign!
nu-i da self sign ma! da-i doar sign simplu !!! ce naiba,ai degeaba cert de la opda // da search pe sharemobile dupa signsis,e o aplicatie pusa de smekerul,by leftup.aia s-o folosesti !! // laur, #/file.php?id=177444 incearca asta pentru a vedea fisierele ascunse,e varianta *sis la secman-ul de la BINPDA.
10 iunie 2008, 21:12:51 • actualizat 10 iunie 2008, 21:15:57 (2 ori)
Merci pex, dar si asta cere semnare... Era sa bulesc telefonul cu executabilul ala din bin, nu accepta nici un fel de aplicatie, adica sa o instalez, ma refer la cele care nu necesita semnare...am sa mai incerc cateva trucuri, daca nu ii dau un pm lui vampiru sa incerce si el are tot e50 si cred ca ultimul update
pex tie iti merge sa instalezi fisierele semnate dupa ultimul tutorial?
mai laur...instalam aplicatii nesemnate inainte de tutorial...btw,am E61 si merge fara probleme / daca ai pc iti dau alta solutie...dar de executabil tot nu scapi )
da am pc, monentan nu sunt pe langa el, poti sa pui tutorialul respectiv cand ai timp , nu stiu care-i chestia de nu vrea...trebuie sa-i dau de cap cumva... Merci
cool aplicatia lui pex merge super si cu tutorialul lui florin. Folosesti aplicatia lui pex si fisierul ala .exe si merge brici nu mai e nevoie de panarama aia de carbide ce blocheaza tot telu
#/file.php?id=177517 laur,vezi asta.e aceeasi aplicatie de mai jos doar ca de data asta o instalezi cu pc-u.urmeaza instructiunile si la sfarsit baga si exe-ul ala la locul lui
11 iunie 2008, 01:02:35 • actualizat 11 iunie 2008, 01:04:09 (1 ori)
A incercat vampirul_18 pe e50-ul lui si tot asa ii zice ca fisierul este corupt cand este executabilul in bin... Am sa incerc si pe pc, dar nu prea cred