am o intrebare..imi poate da si mie cineva programul si keyul sau ce mai trebuie daca ii dau IMEI-ul?
ar mai fi o varianta,care mie nu imi place f mult dar merge,dati data telefonului cu o ora inapoi si merge sa instalati aplicatiile.bafta.astept raspuns
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Semnare aplicatii Symbian S60 9.1, 9.2, 9.3, 9.4, ...
48 916 vizualizări
1 076 răspunsuri
Linkuri topic "Semnare aplicatii Symbian S60 9.1, 9.2, 9.3, 9.4, ..."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
nu se mai pot certifica programele. Aia cu data e veche
Începător
5 mesaje
din 02/03/2008
02 martie 2008, 14:53:19
o fi veche..dar merge nu?este o solutie deocamdata.
are cineva un messenger pentru n82?
are cineva un messenger pentru n82?
MW Addicted
875 mesaje
din 21/02/2007
02 martie 2008, 16:18:38
nu prea merge varianta cu data!
sau nu la toate aplicatiile!
cel putin mie nu-mi merge!
sau nu la toate aplicatiile!
cel putin mie nu-mi merge!
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbianronnyadi 02-03-2008 14:53:19
o fi veche..dar merge nu?este o solutie deocamdata.are cineva un messenger pentru n82?
MW Lurker
397 mesaje
din 10/08/2007
Symbian
cine imi poate semna cateva aplicatii sa imi dea pm! Platesc prin transfer! Tq
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
03 martie 2008, 17:40:03 • actualizat 03 martie 2008, 17:41:29 (3 ori)
@gabix pentru a semna o aplicatie ai nevoie de un certificat care se obtine cu ajutorul site-ului http://www.symbiansigned.com care in acest moment nu merge!
Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network
Sau ai cumva fisierul .cer ? Daca nu il ai doar un user "Publisher id only" te poate ajuta !
Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network
Sau ai cumva fisierul .cer ? Daca nu il ai doar un user "Publisher id only" te poate ajuta !
NokiaE61i-1
asta ce inseamna?:-?
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
03 martie 2008, 22:11:36
Pai ca sa ai un publisher id trebuie sa platesti aproximativ 200 e dupa cum se zice in urma cu ceva timp pe topic...
MW Lurker
397 mesaje
din 10/08/2007
Symbian
am rezolvat problema cu semnarea.
Symbian
gabix,ai .cer si .key aici
Începător
5 mesaje
din 02/03/2008
05 martie 2008, 19:44:23
Este adevarat?merge iar symbiansigned.com?
Ce mail ati pus..am incercat de toate..si care merg..nu primesc codul de la ei..X(..cine ma ajuta ..va rog..sau cine are cont deja imi poate semna si mie ceva sa am .cer sa mi pot semna singur apoi..? va rog din suflet
IMEI: 358082011899610
Ce mail ati pus..am incercat de toate..si care merg..nu primesc codul de la ei..X(..cine ma ajuta ..va rog..sau cine are cont deja imi poate semna si mie ceva sa am .cer sa mi pot semna singur apoi..? va rog din suflet
IMEI: 358082011899610
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
NokiaE61-1
pana la urma se mai pot semna sau nu aplicatii
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
05 martie 2008, 20:20:41
Mie cand incerc sa intru pe symbiansigned imi apare asta:
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
Symbian
Atunci,ceva aplicatii semnate sau care sa nu necesite asta unde pot gasi?
Înapoi la Discuții tehnice S60
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter