) Sa vedeti la Siemens calitate si volum! Am luat in calcul (prin absurd) si faptul ca telu meu ar putea fi defect,insa am ascultat si pe 302 care e tot W (walkman) si se auzea mai rau Deci daca vreti un telefon care sa fie bun pt muzica (in casti) nu va sfatuiesc sa luati W960 sau vreun alt walkman de la SE. Sincer si pe K700 se auzea muuult mai bine. Asta e,bine ca nu obisnuiesc sa ascult in casti,cred ca ma ofticam de moarte la ce teapa imi luam
Sunt fericit ca se aude bine in difuzor
In concluzie m-am convins si de telefonu asta,ca aici pe forum vad ca sunt numai exagerari. E clar,nu poti spune nimic despre un telefon pana nu il ai tu si il forjezi calumea. Cu toate astea eu o sa-l pastrez pt ca e singurul telefon care mi-a placut la nebunie ca design,e superb pot spune! Si sa fiu sincer,nici prost nu e,adica are functii si dotari care ma satisfac. Deci o sa raman cu el,nu mai vreau sa ma implic si sa investesc in telefoane,dar sincer ma asteptam la mai mult din ce am citit eu pe aici. Dar deh,asa se intampla cand pui botu la ce minte fiecare...
EDIT: de cand am scris acest post si pana acum in momentul editarii am ascultat muzica in casti pe Benq-Siemens la volum maxim si deja ma dor urechile,ma doare capu,simt ca innebunesc! Asta da telefon facut pt muzica,nu panaramele de la SE!
MW pe Facebook
MW pe Twitter

Ubiquam U-800 (BREW