Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Achizitionarea unei masini din strainatate(taxa prima inmatriculare)
10 625 vizualizări
591 răspunsuri
Linkuri topic "Achizitionarea unei masini din strainatate(taxa prima inmatriculare)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Propun sa discutam aici despre achizitionarea unei masini din strainatate,ce anume trebuie avut in vedere pt.a plati taxa de prima inmatriculare cat mai mica.Eventual metode de a evita aceasta taxa.Sau orice alte sugestii sunt bine venite.Rog un moder sa mute topicul in zona Free,sau sa-l stearga daca nu e de folos.
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Foarte bun topic !
Si eu sunt intr-o dilema , vreau sa-mi iau o masina pana in zece mii de euro si nu stiu ce sa iau : una noua sau sa ma duc in afara si sa o iau de acolo mult mai ieftin ! Toate bune si frumoase pana aici amandoua metode au avantaje si dezavantaje , masina noua are garantie bla bla bla , masina second hand este mai ieftina dar nu am nici un fel de garantie , deci daca imi "cade" mai scot bani din buzunar . . . . . . . . . . Ce dracu sa fac ?
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai daca alegi varianta de a cumpara o masina din strainatate primul lucru pe care tre sa-l ai in vedere sunt km.Ca poti cumpara o masina de un an de zile cu 100000 de km la bord,sau una de 3 ani tot cu atatia km.Si astfel iti dai seama cat a fost forjata masina.E adevarat ca si km astia pot fi modificati,dar nu cred ca se joaca aia cu chestii de genu.
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Mda , mai repede se joaca romani nostri cu km aici in tara sa ti-o vanda mai scump ! Masina second se merita sa o iei din afara dar sa ai bafta sa o iei de la o familie autohtona de acolo si nu prin nu stiu cati intermediari si se merita in conditiilea astea sa dai vreo cinci mii pe una care in tara astia ti-o dau cu cel putin opt - noua mii !
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Chiar azi am vazut prin ziar un anunt ca modifica km cu 100 euro
.Sa posteze cineva care stie care sunt taxele de prima inmatriculare la ora actala.Apropo la motociclete se plateste taxa asta?
.Sa posteze cineva care stie care sunt taxele de prima inmatriculare la ora actala.Apropo la motociclete se plateste taxa asta? MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Motocicleta daca necesita inmatriculare si in functie de capacitatea cilindrica se plateste taxa bineanteles !
Rugam pe cei in domeniu care sau lovit de problemele astea sa ne dea niste sfaturi concrete despre cam cat ar costa o masina second in afara , aici in tara la cat ar ajunge cu adaos daca o iei de la "baieti" , si de asemene taxa cat este ?
Rugam pe cei in domeniu care sau lovit de problemele astea sa ne dea niste sfaturi concrete despre cam cat ar costa o masina second in afara , aici in tara la cat ar ajunge cu adaos daca o iei de la "baieti" , si de asemene taxa cat este ?
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
03 iunie 2007, 16:24:36
http://www.autosos.ro/taxe-inmatriculare.html
si mai sunt n astfel de calculatoare automate a taxei...
si mai sunt n astfel de calculatoare automate a taxei...
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Stiam de adresa aia dar pe telefon nu merge.
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
cat timp ai voie sa mergi cu numere straine?
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
03 iunie 2007, 20:02:14
30 de zile parca... Dupa trebuie sa iesi din tara si sa intri din nou.
Opera Mini
lol...acum vreo 2 ani puteai sa circuli 6 luni.apoi treb sa o vinzi.stiu p cineva care isi schimba masina la 6 luni ca toate erau de afara.nu te contrazic Yoz, poate acum asa e!
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Nu prea cred,eu stiu ca atata timp cat ai platita asigurarea si impozitul pe masina in tara din care provine,poti circula fara probleme.Asa cum zicea si Swamp cam o data la 6 luni tre sa iesi cu ea din tara.
MW Veteran
710 mesaje
din 27/10/2005
03 iunie 2007, 21:31:17
90zile poti sa circuli cu o masina adusa.asa am vazut in codul rutier...
Opera Mini
inseamna ca asa e!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Mda , si eu stiam ceva de genu asta !
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter