Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
03 iunie 2007, 15:45:23 • actualizat 03 iunie 2007, 15:48:05 (1 ori)
Pai dar tot ziceati ca celulele alea fotovoltaice vor fi introduse in carcasa, etc. - telefonul e doar in faza de prototip. Nu are pret... - se pare ca costurile de fabricatie sunt mici, deci va costa cat un telefon normal. - se poate incarca chiar si de la o lumanare. - bateria rezista la 25 minute de convorbiri pentru 40 minute petrecute la lumina.
Scuze de postul nereusit de mai devreme! sunt nou pe forumul acesta si acum sunt pe telefon! cred ca este o idee foarte buna idee cu energia solara!dar imi pun o problema,eu ca utilizator "inrait" ce se intampla daca eu ascult 2 ore continuu muzica pe telefon,rezista bateria?adica este acelasi "mecanism" ?adica la exemplul de mai sus,daca rezista 20de min pt convorbire,apoi trebuie lasat la"incarcat"?? sper sa intre pe piata moto cu un asemenea tel,si sigur concurenta o sa "riposteze"!bafta tuturor!
23 iulie 2008, 17:53:58 • actualizat 23 iulie 2008, 17:55:06 (2 ori)
Claudiu 03-06-2007 15:45:23
Pai dar tot ziceati ca celulele alea fotovoltaice vor fi introduse in carcasa, etc. - telefonul e doar in faza de prototip. Nu are pret... - se pare ca costurile de fabricatie sunt mici, deci va costa cat un telefon normal. - se poate incarca chiar si de la o lumanare. - bateria rezista la 25 minute de convorbiri pentru 40 minute petrecute la lumina.
Asta a fost o inventie brevetata care nu ofera nici un indiciu privind planuri comerciale pentru un eventual produs. Scrie si in articol: patentare.