Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
sky star
321 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "sky star"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri

am dat o cautare pe forum pentru a gasi informatii despre acest produs dar nimic de aceea am deschis acest topic postati aici tot ce stiti despre sky star preturi, linkuri catre site cu programele necesare pentru acesta, cum trebuie montata antena pentru a putea receptiona foarte multe programe. Astept sa postati cat mai multe informatii despre sky star. Va multumesc

MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006

Pai nici nu o sa gasesti asa ceva aici.Aici se vorbeste mai mult despre tel.mobile nu despre receptia programelor prin satelit.Dar iti recomand Skystar 2 pt.ca e mult mai ieftina si cu niste programe speciale(
ProgDVB e unul din ele) poate si decoda.Intra pe http://www.rdi-sat.com si o sa gasesti mai multe detalii.
ProgDVB e unul din ele) poate si decoda.Intra pe http://www.rdi-sat.com si o sa gasesti mai multe detalii.

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri

mersi dar cred ca sunt pe forum si uni useri care se pricep

MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006

Ok at.asteapta userul respectiv.Link-ul care ti l-am dat are si forum unde se vorbeste strict despre receptia prog.prin satelit.
Înapoi la Internet si Rețele
Topicuri similare
›

CrYs22
acum 10 ani
1
423 vizualizări
›

oli.claudiu
acum 10 ani
9
459 vizualizări