Nu stiu ce dracu are. De fiecare data cand incerc sa dau un telefon folosind o cartela Orange (da, are credit) mi se taie antena si imi da phone unavailable. De sunat pe tytn imi da disconnected de pe orice alt telefon. Cartela merge binemersi in alte telefoane (C100, C600, N70). De asemenea, tytnul merge bine mersi cu o cartela Cosmote si cu un sim Vodafone (abonament).
Aveti vreo idee?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cartela Orange si HTC TyTN
737 vizualizări
8 răspunsuri
Linkuri topic "Cartela Orange si HTC TyTN"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
ai incercat upgradeul la versiunea radio?
Nokia3220
Ai sunat la aia de la orange? Ai luat telefonul odata cu cartela? Daca mai e in garantie,du-l la reparat...
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
Dai un hard reset Stargate. Poate asa merge. Nu a mers de la inceput?
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
09 mai 2007, 08:53:16
ciudat .... telefonul l-ai luat nou
Nokia3220
Probabil e din cauza softului...cand ai luat telefonul?
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
09 mai 2007, 09:28:27
cel mai bine e sa mergi la orange! poate fi si de la cartela sau pate fi de la tel! ai incercat si alte cartele orange?
Nokia3220
Daca mai e in garantie e mult mai bine ca nu te costa nimic daca te duci la aia de la orange.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
09 mai 2007, 13:29:17
Pocket PCul e HTC Tytn nu SPV M3100. Nu are nici o treaba cu Orange. Merge perfect cu un SIM abonament la Vodafone si cu un SIM prepay la Cosmote. O sa incerc cu alt SIM Orange.
De soft nu cred ca e vorba ca are doar 2 luni si nu a fost prea frecat ca nu am avut timp.
De soft nu cred ca e vorba ca are doar 2 luni si nu a fost prea frecat ca nu am avut timp.
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter