Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Inselatorii pe internet
17 135 vizualizări
567 răspunsuri
Linkuri topic "Inselatorii pe internet"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Ce sa ii ceri unui copil!mai ne minti mult?tot ce ai scris pana acum au fost numai minciuni

MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
27 aprecieri
03 iulie 2007, 00:34:32
normal ca minte. cunosc de mult acest specimen@calc. de pe cand era mare hacker
nu mai are rost sa scriu aici ce facea
Si acum, conform site-ului Orange Romania, incercarile de frauda pot fi identificate dupa urmatoarele indicii:
-îti sunt solicitate informatii confidentiale;
-se impune trimiterea unui răspuns urgent;
-în mesajele e-mail sunt incluse adrese web, similare celor detinute de diverse organizatii legale, dar având denumirile usor modificate.
Orange nu solicită clientilor săi prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalităti informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reîncărcare.
Dacă identifici o tentativă de fraudă, contacteaza cât mai repede la adresa de e-mail abuse@orange.ro sau la Serviciul Clienti Orange prin apel la 411 (gratuit de pe abonamentul tău Orange) /444 (gratuit de pe telefonul tău cu cartela Orange PrePay).

Si acum, conform site-ului Orange Romania, incercarile de frauda pot fi identificate dupa urmatoarele indicii:
-îti sunt solicitate informatii confidentiale;
-se impune trimiterea unui răspuns urgent;
-în mesajele e-mail sunt incluse adrese web, similare celor detinute de diverse organizatii legale, dar având denumirile usor modificate.
Orange nu solicită clientilor săi prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalităti informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reîncărcare.

adevarul e ca unele persoane daca aud ca au cashtigat ceva mai ales bani parca nu ma gandesc bine. Eu i-am facut o gluma la un prieten care are firma de transport. Iam trimis un mesaj de pe un nr orange ca a cashtigat un logan, el a sunat sa vada daca e real, eu m-am dat operator orange si i-am cerut datele personale, el incetu cu incetu a picat in plasa. La urma am zis ca-l sun in 2-3 zile sa-i spun de unde sa ridice premiul. Dupa 3 zile l-am sunat si i-am zis sa vina la bucuresti la adresa X sa ridice premiul. A doua zi a venit la mine si a zis ca diseara pleaca la buc sa ia masina cu soferul lui. Nu am putut sa-l las sa plece si i-am spus, nu a mai vb 2 sapt cu mine dar i-a trecut. Morala e ca forte repede isi pierd mintile oamenii de orce speta cand e vorba de bani sau ceva valoros.

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Morala este urmatoarea:NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA!Cauza acestor inselatorii o constituie naivitatea oamenilor,si a romanilor in mod special,colaborata cu nivelul de trai al majoritatii romanilor.Daca nivelul mediu al salariilor in Romania ar fi undeva pe la 1500 - 1800 euro,ca in tarile UE,mai mult ca sigur,ca aceste inselatorii nu vor mai avea loc.Sau numarul celor pacaliti se va diminua semnificativ!

MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006

klax187 03-07-2007 08:44:49
Morala este urmatoarea:NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA!

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Din pacate Drix,numarul celor care inca mai cred in asa ceva este destul de mare.Recent operatorul Cosmote a desfiintat un numar de telefon (pre-pay) exact din acest motiv,si ca urmare a reclamatiilor primite din partea clientilor.Pentru noi e mai simplu,dar,gandeste-te la persoananele in varsta si care nu beneficiaza de sursele noastre de informare.E si cazul celor care au mobil doar pentru a tine legatura cu baiatul/fata plecata la munca in strainatate.
03 iulie 2007, 14:45:38
Bine ma credeti ce vreti, oricum voi din ontopic treceti la dusmania asupra mea (Drix, Crima9, SpiderPC). Oricum nu ma intereseaza parerea voastra, mai bine tineti-va gurile:D

MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005

la orange s-au inchis foarte multe numere pentru faza cu inselatoriile

MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
30 aprecieri
04 iulie 2007, 20:35:21 • actualizat 04 iulie 2007, 20:36:22 (1 ori)
Si astazi ma trezii cu un apel de la cineva care spunea ca este de la orange si daca nu sterg pagina dE pe net cu reclama imi inchide numarul.Yo am pe pagina o din asta unde daca vrei sa iti faci reclama la siteul tau pe al meu trebuie sa transferi euro pe un numar de orange.Mi-a spus ca cica e ilegal ,ca oamenii transfera creditul si eu ii pacalesc,mai precis nu le fac reclama precizata pe pagina!
Acuma yo nu stiu sigur daca era de la orange.Am sunat la ei,le-am dat numele lu aia care ma sunat ,si nu a Vrut sa spuna daca e de la ei! "Daca D-ra asa va spus inseamna ca asa este!"
Mare ilegalitate...
Acuma yo nu stiu sigur daca era de la orange.Am sunat la ei,le-am dat numele lu aia care ma sunat ,si nu a Vrut sa spuna daca e de la ei! "Daca D-ra asa va spus inseamna ca asa este!"

MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
04 iulie 2007, 23:49:01
pot sa-ti insceneze un flagrant (iti transfera unul de la orange credit si daca nu apare reclama pe site...) si au tot dreptul sa-ti inchida numarul
asa ca ai grija, "smechere"

MW Luver
168 mesaje
din 31/01/2007

Din ciclul "Metode de tras tzeapa" va prezint urmatorul wapsite http://sorynel.wen.ru - nu e tare
)
)

theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Sorynel e unul din aceea care-si traiesc viata pe wap/web.Un personaj care asteapta pe <vreau si eu,da-mi si mie,etc>,un individ care cauta sa profite,de orice si prin orice mijloace,indiferent de consecinte.Pacat ca nu merge upload-ul de pe WM;As fi urcat niste screenshoot-uri pe ShareMobile,in sprijinul afirmatiilor mele!

MW Addicted
848 mesaje
din 15/08/2006
07 iulie 2007, 13:26:34
PsY 03-07-2007 08:16:01
adevarul e ca unele persoane daca aud ca au cashtigat ceva mai ales bani parca nu ma gandesc bine. Eu i-am facut o gluma la un prieten care are firma de transport. Iam trimis un mesaj de pe un nr orange ca a cashtigat un logan, el a sunat sa vada daca e real, eu m-am dat operator orange si i-am cerut datele personale, el incetu cu incetu a picat in plasa. La urma am zis ca-l sun in 2-3 zile sa-i spun de unde sa ridice premiul. Dupa 3 zile l-am sunat si i-am zis sa vina la bucuresti la adresa X sa ridice premiul. A doua zi a venit la mine si a zis ca diseara pleaca la buc sa ia masina cu soferul lui. Nu am putut sa-l las sa plece si i-am spus, nu a mai vb 2 sapt cu mine dar i-a trecut. Morala e ca forte repede isi pierd mintile oamenii de orce speta cand e vorba de bani sau ceva valoros.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Tot din ciclul Metode de tras teapa continuam cu o alta tampenie;Site-ul http://marius2007.wen.ru include o sectiune <Free SMS (15 sms/zi)>.ATENTIE-Persoanele care au pre-pay,NU ACCESATI acea sectiune!E doar o modalitate de a transfera 1 Euro catre numarul de telefon 0748.388.405.
Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?