Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Interesant , foarte interesant.Totusi o chestie ma framanta,si anume : Are BIOS ca la laptop-uri ? Exista optiune de boot de pe stick? Se poate instala Windows XP ? Sau Linux ? Cam multe intrebari,dar mi s-ar parea aiurea sa ai unul si "sa stai cu Vista in gat"
20 iunie 2010, 00:00:53 • actualizat 20 iunie 2010, 00:13:48 (2 ori)
[quote name="emmy" time="16-05-2010 15:42:12"] Asta e un netbook cu GSM incorporat in el. [/quote
Bine zis,dar eu unu nu as da banii pe o combinatie de genul.Nu e nici laptop serios din cauza dimensiunii mici display-ului .Am ceva de genul cu display de 7 si si ceva cred si e tare enervant + ca tastele sunt mici si e un chin.windows 7 ,vista etc nu sunt proiectate pt aparate asa mici.Pt aparate mici tot wm e mai bun .Ca telefon e prea mare...
le: Din ce am inteles are si parte hard pe wm?Cam slaba partea pt wm.As lua asa ceva doar daca as fi tot timpul in miscare.