Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
uite aici...acuma nu stiu ce sa zic..or fi gresite datele date de ei...dar se paote ca din cei 31 de mb care scrie acolo cativa sa fie luati de aplicatiile preinstalate...
Am avut inainte nokia n70 ,e foarte ok telu iar acum am nokia n90 .Cu toate astea nu prea gasesc diferenta decat la estetica,imi plac ambele modele,baca,,n90 ruleaza mai bine aplicatiile..in fond..eu zic sa n90 e o experienta:d
Am avut ambele telefoane pot spune ca n90 este mai bun desi este putintel mai mare,si e ditamai caramida, este mai bun la camera,are un symbian mai stabil,merge mai bine pe net ma rog eu asa am observat!!
Si eu am avut ambele telefoane si intr-adevar cu Opera 8.65 se misca mult mai bine pe net si reda paginile mult mai aproape de realitate fata de n70 in mare parte datorita rezolutiei. Totusi n90 e foarte mare si greu si are o baterie proasta.