Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 aprilie 2007, 12:50:45 • actualizat 10 aprilie 2007, 12:53:01 (3 ori)
frumos PSP de langa telu ala ai incercat alt sim in tel? (alte cartele din alte retele) EDIT: si ce-are pana la urma daca utilizeaza doar nr de pe SIM?
Data trecuta nu am putut da exemplu ca sa imi sustin afirmatia din cauza Orange-ului. In PHP da exact aceeasi eroare: <?php ... <wml><card id="portocala" name="portocala"> while(+fruct = "13") {+fruct = "portocala" </wml></card> ?> }
@Yoz: ca sa intru in numerele de pe sim trebuie sa intru in mesaje... cand intru in agenda imi da eroarea asta si daca ii dau ok ma scoate in meniu [jegos psp )) nintendo4life]
Exemplul din PHP dovedeste mesajul meu de ieri din topicul asta. Eroarea pe care o genereaza micul script scris de mine e "unexpected end of file" exact cum primeste Rageone cand intra in agenta. Asta mai dovedeste si faptul ca problema e din soft si, asa cum a zis si Kapitak, e nevoie de upgrade. Sper ca acum sunt inteles.
da, merge doar cu cablul de date evident! cum sa se reseteze pc.ul? ce drujba de pc ai? la update sunt 3 etape, 1: detectare si tel si soft, 2: descarcare ultima versiune soft tel in pc, 3: inlocuire soft vechi in tel cu cel nou. daca se intrerupe ceva in etapa 3 e grav! ;)
ath 64 x2 4200+, 1gb ram, ati radeon 1600pro, mainboard gigabyte s-series, hdd 250gb sata2... nu`i tocmai drujba dar nu a mai fost formatat de ceva vreme [de asta toamna] si ar cam fi cazul
Problema ta este una destul de comuna,asta mi-am dat seama dupa o cautare pe Gugal.Intersant e ca desi intrebarea era pusa,nu prea raspundea nimeni.Deci kapitak are cea mai buna idee de rezolvare.Update. Daca nici update-ul nbu te ajuta,ar fi buna o resoftare la un service
nothing happened ) fisierul de agenda este in c:\system\data\contacts.cdb [cdb parca era...] daca reuseste cineva sa il scoata sa mi`l dea si mie raman recunoscator daca nu... resoftare
of, naspa... m.am intalnit aseara cu tipul caruia i.am dat P910ele, am intrat sa.ti copii fisierul respectiv insa nu vrea deloc sa fie copiat, am incercat in multe feluri dar tot nu vrea of, o sa mai studiez problema... totusi, tare ciudat ca nu si.a revenit dupa update de soft