Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Internetul si efectele sale in viata de zi cu zi
2 205 vizualizări
168 răspunsuri
Linkuri topic "Internetul si efectele sale in viata de zi cu zi"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

De fapt ce am eu am inteles ca e internet pe mobil, de unde si viteza mai mare decat un wap 3G. Scuzati off-topicul. Dependenta frate! Sunt in bucatarie, cu telu-n priza si mananc ciorba.

Ar fi o solutie sa ne cumparam telefoane cu functi de baza(de exemplu nokia 1100)

Asta ma gandeam si eu, dar nah, am activat optiunea de internet pe mobil de 4,7 eur la abonament, e pacat s-o las sa se iroseasca.
Daca n-are 3G telu, simt o lipsa, nu ma pot bucura la maxim de optiune si implicit de banii dati. Si sa renunt la ea nu ma indur, ca e un regres. Deci n-am scapare. Dar e mai bine decat sa fiu dependent de tigari sau alcool.

MW Lurker
447 mesaje
din 27/07/2006

filip 03-09-2008 19:49:25
De fapt ce am eu am inteles ca e internet pe mobil, de unde si viteza mai mare decat un wap 3G.
Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?