Am un SE K510i si necesita o resoftware urgenta. Versiune actuala de soft este: CXC1250231 R4EA031.
Simptome: cand il aprind in decurs de 2-3 minute (chiar si mai putin) se face ecranul alb dupa aceea se stinge, dupa aceea iar se face alb si tot asa.Ideei
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Resoftare Sony Ericsson K510i
4 043 vizualizări
13 răspunsuri
Linkuri topic "Resoftare Sony Ericsson K510i"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
168 mesaje
din 31/01/2007

MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
19 martie 2007, 08:56:23 • actualizat 19 martie 2007, 08:56:50 (1 ori)
l-ai scapat cumva?? pt ca si un prieten de-al meu a avut tel d-ala si l-a scapat o data...la fel facea, se aprindea, se facea displayu alb si se inchidea. l-a dus baiatu la service, si ce crezi ca era?? cipul de memorie care contine softu era crapat/dezlipit de pe placa de baza. n-au mai avut ce sa-i faca... dar, na, poate sa fie si alta chestie. tu du-l la un service!

MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006

Eu am avut un k500 care se aprindea,dar cand gasea reteaua isi dadea restart,puteam sa-l las asa toata ziua.Eu atunci l-am dus la service,ca nu stiam ca se poate resofta acasa.Cauta si tu pe forumurile straine pt telu tau,ca sigur gasesti.

MW Liker
98 mesaje
din 31/01/2007

Pare a fi problema de Eeprom.Gdfs.Dar poate e "umezit".Se poate reincerca resoftarea.Gratis cu XS++ sau cu bani pe net sau la service!

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Are cineva un K510i si se aprinde doar ecranul alb doar daca e conectat la incarcator sau PC. Ce e de facut ? Eu as zice resoftare. Daca necesita resoftare, cu ce programe se poate face ? Niste instructiuni si as ramane recunoscator...

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

E un forum mare si lat care se ocupa cu treburi de astea: http://www.se-nse.com parca. Nu sunt sigur de .com . Cum ajung la un pc revin cu informatii.

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
29 aprilie 2007, 21:06:51
Am promis ca o sa ma interesez si exact asta am facut:
Ce am aflat? Flashuire la telefonul asta se poate face cu PhoneXS ca FAR nu suporta CID49.Dar tot nu o sa-l poti folosi pentru ca ai nevoie de custom files...care nu ai cum sa le bagi la telefonul asta, chiar daca le gasesti. Ar mai fi o chestie,sa incerci un update de soft cu SEUS (exista un topic cu tutorial pe-aici,da si tu o cautare) poate isi revine. Inca o chestie,nu-ti recomand sa incerci faza cu PhoneXS pt ca ori dureaza mult pana sparge protectia...ori nu o face deloc
Info aici
Ce am aflat? Flashuire la telefonul asta se poate face cu PhoneXS ca FAR nu suporta CID49.Dar tot nu o sa-l poti folosi pentru ca ai nevoie de custom files...care nu ai cum sa le bagi la telefonul asta, chiar daca le gasesti. Ar mai fi o chestie,sa incerci un update de soft cu SEUS (exista un topic cu tutorial pe-aici,da si tu o cautare) poate isi revine. Inca o chestie,nu-ti recomand sa incerci faza cu PhoneXS pt ca ori dureaza mult pana sparge protectia...ori nu o face deloc

Info aici

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Deci trebuie dus in service, pana la urma...
Mersi oricum.

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
29 aprilie 2007, 22:27:14
Yeap. Service-ul il mananca. Asta daca nu ai cumva un cablu de service de la Cruiser, sau un adaptor DSS-20 to DCU-60...

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Am un DCU-60, de la k750i. Merge facut ceva cu el ?

MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
30 aprilie 2007, 09:38:44
Pai cred ca merge... Au acelasi cablu toate SE astea mai noi.

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Stiu ca se potriveste, ca doar cu cablul de la k750 l-am sincronizat, doar ca intrebam daca il pot flashui cu cablul asta sau are nevoie de ceva mai special...

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

Cablul se potriveste dar nu poti sa-l rezolvi cu ala... Iti trebuie service cable.
Înapoi la Tuning
cine e aici?