Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
"¨ ciprian nu am vrut sa fak nimik k a mers tot bine !pana in seara asta kand mia dat eroarea asta in inbox si la vizualizare profil"¨modoran explicami te rog mai pe intelesul meu!ms"¨"¨Note: Posts were merged"¨
"¨ "¨incearca sa stergi tot din shoutbox daca e chat forum,fiindca da erori daca ai smile-uri mai mari de 1mb cred sau ceva de genu' nu sunt sigur dar sar putea sa mearga
"¨ Poti sa ai smilies-uri de 1Gb, nu afecteaza cu nimic in afara de faptul ca se incarca baza de date si poate ingreuna. Atata tot. Baza mea de date are aproape 6Mb arhivata, si inca nu se simte.
nu e posibil... adica orice e posibil intr-un anume fel, dar md5() face un calcul ce nu poate fi facut si invers, cel putin asa spun ei, si din moment ce pana acum nu exista programe eficiente care sa decodeze un astfel de hash, nu ar putea-o face php-ul cu putina memorie de care dispune la executarea scriptului
Se poate pune link direct spre un fisier php (fara a fi executat) prin protocol ftp:// insa tot ai nevoie de username si parola. Cine spune ca poate vedea codul php al unei pagini probabil vrea să impresioneze fraierii sa-i dea bani pt asa zisul cod.
100% nu, dar se poate "rescrie" dupa ce se vede respectiva pagina, adica te apuci si il scri de la 0, desigur ca nu va fi 100% codul original, poate nici macar 50%, poate in original foloseste "print" si tu cu experienta folosesti "echo" ca e mai rapida executarea, cel putin teoretic deoarece print da 1.
intrebare... pot folosi o baza de date de pe un host pe altul? de exemplu baza de date de pe uv.ro sa o folosesc pe 110mb? am incercat si nu am reusit...
Se poate, dar trebuie sa-i rogi pe baietii de la uv.ro sa deconecteze firewallul pt ip-ul celor de la 110mb.com, asta daca baza lor de date accepta conexiuni externe.