Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
23 noiembrie 2007, 13:29:22 • actualizat 23 noiembrie 2007, 13:46:55 (2 ori)
modoran 22-11-2007 07:09:42
Ce inseamna "paginare" la tine?Te referi la butoane de 'prev' si 'next' cand indexezi un director? Te pot ajuta eu,dar e neaparat nevoie sa stiu ce vrei sa indexezi.Daca nu e un director,imi trebuie portiunea de cod pana acolo.
E nevoie de php,ma gandeam la ideea cu uploadul lui wapavo,scriptul facut de el era paginat dar eu am nevoie pentru html,adica pagina o editez manual(exemplu introduc link-uriile de download in pagina) nu o sa mearga
Mda,e cam nasol,dar ai putea sa faci un formular unde introduci linkul si numele pt fiecare fisier,le procesezi cu PHP intr-o baza de date sau fisier text si le citesti de acolo,obtinand in final o pagina dinamica.
Mda,e cam nasol,dar ai putea sa faci un formular unde introduci linkul si numele pt fiecare fisier,le procesezi cu PHP intr-o baza de date sau fisier text si le citesti de acolo,obtinand in final o pagina dinamica.
La pastele cailor http://www.zendurl.com aici o sa mearga sigur @Unickull nu e asa greu cum pare,poate te rezolv eu maine ca tot vroiam sa fac asa ceva pt mine(o sa pun codul aici sa vada toata lumea)
@crima9,ai o parere gresita,ma rog,oricum am renuntat sa mai iau scripturi deja facute,mai bine le faci tu ! Ca doar e site-ul tau ! La flash-uri nu las Copyright pt ca de unde le iau sunt cu bani,si le fur ) si oricum nu au numele vendorului si nici nu le stiu ca poate lasam !
Am nevoie de un chat sau guestbook dar cu ceva optiuni de logare stergere cont etc...modoran hai ca tu esti no/1 cu scripturiile pe aici dupa wapavo...mai dai o mana de ajutor? Thanx Ceva in care se pot introduce css-ul de pe site-ul wap sa fie de aceeasi culoare
@unickull,un chat sau guestbook nu se scrie chiar asa in doi timpi si 3 miscari... E plin netul de asemenea scripturi gata facute... Ca fiecare are dezavantajele lui e alta poveste de aia prefer sa mi le scriu singur.