Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu se compara caterinca aia de messenger cu shmessenger. E cu 3 clase peste
De ce crezi ca ar fi peste 3 clase shmessenger peste aplicatia de la yahoo.? Ce faci cu shmessenger si cu aia de la yahoo nu poti sa faci. Aplicatia yahoo functioneaza la fel cu functioneaza cea de pe calculator.,apel voce,apel video,trimitere fisiere.etc. ...si plus ca nu am avut probleme de conexiuni...asa cum aveam mai demult ..sau de fapt cum se mai intampla si acum cu shmessenger.
dorian02 03-01-2012 21:57:08
Internal server eror pt yahoo pe sh se autentifica .Ce are?
dovada
Note: Posts were merged
R pt cyprian :nu e problema de la sh e de la yahoo !
pai si ce, treaba e ca nu iti functioneaza cand ai nevoie,eu am patito in trecut cu shmessenger...cand foloseam , dar am un an si folosesc aplicatia celor de la yahoo si nu au fost probleme de genu asta.
La shmessenger era buna treaba ca se conecta prin wap dar in ziua de azi din ce in ce internetu mobil e baza... Chiar se mai foloseste wap?
Eu am bagat si pe telefonu sotiei aplicatia pe un SE 905 si functioneaza impecabil.
01 mai 2012, 18:58:45 • actualizat 01 mai 2012, 19:00:16 (1 ori)
daca modelul blackberry care il ai suporta java ar trebui sa mearga. am vazut ca unele modele de BB aparute recent nu suporta java, doar ce tine de sistemul lor de operare .
pai de instalat se instaleaza aplicatia... probleme este ca nu recunoaste tastele. de exemplu orice miscare a track-ball/pad-ului punea spatii. la partea de logare nu puteai sa te muti in casuta de pus parola. ma gandeam ca poate a mai testat-o si alcineva. Blackberry are un soft bazat pe java, nu asta este impedimentul.