Partea cu tastele FN si Caps Lock care nu mai functionau, am rezolvat-o cu un reset.
Acum, am alta problema care ma macina. Am activat GPRS-ul de la Cosmote si, pentru optimizarea bateriei as vrea sa il inchid cand nu il folosesc. Imi poate da cineva vreun sfat cum sa fac ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV E650 (HTC VOX aka HTC S710)
16 500 vizualizări
514 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV E650 (HTC VOX aka HTC S710)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 aprilie 2008, 17:22:13
Cint 23-04-2006 13:10:24
cred ca am descoperit cum sa nu mai apara G dupa inchiderea browserului. incercati hklm/Drivers/Built in/Ril/Gprsautodetach si puneti acolo 1 in loc de 0.btw,ce tarife are cosmote la gprs. au ceva gen unlimited? si prin ce apn...
Începător
19 mesaje
din 14/04/2008
Windows CE
tariful cosmote pentru cartela pre pay este 0,8 usd/MB din cate am citit eu pe site.
cum pot afla ce transfer am facut prin gprs?
cum pot afla ce transfer am facut prin gprs?
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Windows CEgeorgetarbuc 24-04-2008 17:08:34
Partea cu tastele FN si Caps Lock care nu mai functionau, am rezolvat-o cu un reset.Acum, am alta problema care ma macina. Am activat GPRS-ul de la Cosmote si, pentru optimizarea bateriei as vrea sa il inchid cand nu il folosesc. Imi poate da cineva vreun sfat cum sa fac ?
MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
25 aprilie 2008, 17:55:28
Husa neagra din aluminiu pentru HTC S710/SPV E650, eu am cumparat-o pe ebay, am dat 60 de lei pe ea (am folosit-o cam o saptamana). Eu mi-am facut o husa din piele si nu mai am nevoie de ea, o dau cu 30 RON, ca de sarbatori.
Expediez si prin Posta Romana, sau predare personala in Iasi (intre 29 aprilie si 4 mai voi fi in Iasi), Vicovu de Sus, Radauti. Uitati si ceva poze:
http://www.flickr.com/photos/13314051@N07/
Expediez si prin Posta Romana, sau predare personala in Iasi (intre 29 aprilie si 4 mai voi fi in Iasi), Vicovu de Sus, Radauti. Uitati si ceva poze:http://www.flickr.com/photos/13314051@N07/
MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
Windows CE
Vrea cineva sa urce pe sharemobile harta iasiului de pe linkul cu poze a husei pentru HTC S710? E in postul anterior linkul. Nu reusesc sa o descarc de pe flickr folosind telefonul mobil, si momentan nu sunt la PC. Multumesc!
Începător
19 mesaje
din 14/04/2008
01 mai 2008, 12:49:12 • actualizat 01 mai 2008, 18:34:09 (2 ori)
Cine imi poate spune si mie cum imi pot da seama cat transfer am facut prin GPRS?
Pentru harta Iasiului intra aici #/file.php?id=154499
Pentru harta Iasiului intra aici #/file.php?id=154499
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Windows CE
ati reusit sa modificati pagina de start din IE? daca da, cum?
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
ie>tools>options>homepage.Sunt doua optiuni :use current si use default.Te duci pe pagina care vrei sa fie homepage ,ex. google.ro si te duci in optiuni si selectezi 'use current'.Sau mai poti face direct din registri: ]HKLM>Software>Microsoft>Internet Explorer>AboutURLs> iar la key-ul home_0409 schimbi stringul 'file://\windows\default_0409.htm'.Iti dai si tu seama ce tre' sa pui in loc
Începător
46 mesaje
din 26/03/2007
02 mai 2008, 19:39:36 • actualizat 02 mai 2008, 20:03:30 (1 ori)
@Tiby:
Eu sunt interesat de ea
Daca ecranul nu e zgariat ti-o cumpar. E din tabla? Deocamdata am o husa din piele dar nu sunt foarte multumit de ea ca mi-a zgariat usor centrul ecranului.
<< Scuze de Off Topic
>>
@georgetarbuc
http://www.filebox.ro/download.php?key=4043d78af5803edacdd3361e195f6d81
GPRS traffic monitor special modificat pt HTC S710
+ Un mic joc antrenant (ca sa nu zic obsedant):
Platypus:
(http://www.astraware.com/ppc/featured/platypus/?skucode=0088-000-0570)
"Based on the cult classic for PC and Mac, Platypus is a fast, frantic and fun side-scrolling arcade shooter with a difference - the entire game is made from clay! The vast continent-spanning city of Collosatropolis has finally reached the limits of its expansion, and tall buildings cover every available space. The Collosotropolan leaders have decided the simplest solution is to invade the neighbouring country of Mungola. They don't anticipate much of a struggle - Mungolans are simple, earthy types without much love for industry. In fact, Mungola's entire defence force consists of a single squadron of fighter planes - the venerable F-27 'Platypus'.
Your mission is to pilot your trusty Platypus and save peaceful Mungola! Fly across the squashy fields and trees, avoid the snowy mountains and protect your planet. Shoot down the enemy ships and marvel as they disappear in a splat! Collect fruit bonuses and a range of power-ups to aid you in your quest!
Platypus is a fantastic, fun arcade game featuring 4 massive worlds each with several challenging levels. It's the perfect casual game for arcade gamers and the perfect arcade game for casual gamers!"
http://www.filebox.ro/download.php?key=2d920596de8339947e5db28fc889bd69
Eu sunt interesat de ea
Daca ecranul nu e zgariat ti-o cumpar. E din tabla? Deocamdata am o husa din piele dar nu sunt foarte multumit de ea ca mi-a zgariat usor centrul ecranului.<< Scuze de Off Topic
>>@georgetarbuc
http://www.filebox.ro/download.php?key=4043d78af5803edacdd3361e195f6d81
GPRS traffic monitor special modificat pt HTC S710
+ Un mic joc antrenant (ca sa nu zic obsedant):
Platypus:
(http://www.astraware.com/ppc/featured/platypus/?skucode=0088-000-0570)
"Based on the cult classic for PC and Mac, Platypus is a fast, frantic and fun side-scrolling arcade shooter with a difference - the entire game is made from clay! The vast continent-spanning city of Collosatropolis has finally reached the limits of its expansion, and tall buildings cover every available space. The Collosotropolan leaders have decided the simplest solution is to invade the neighbouring country of Mungola. They don't anticipate much of a struggle - Mungolans are simple, earthy types without much love for industry. In fact, Mungola's entire defence force consists of a single squadron of fighter planes - the venerable F-27 'Platypus'.
Your mission is to pilot your trusty Platypus and save peaceful Mungola! Fly across the squashy fields and trees, avoid the snowy mountains and protect your planet. Shoot down the enemy ships and marvel as they disappear in a splat! Collect fruit bonuses and a range of power-ups to aid you in your quest!
Platypus is a fantastic, fun arcade game featuring 4 massive worlds each with several challenging levels. It's the perfect casual game for arcade gamers and the perfect arcade game for casual gamers!"
http://www.filebox.ro/download.php?key=2d920596de8339947e5db28fc889bd69
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
06 mai 2008, 01:39:55
cateva sfaturi in legatura cu verificarea unui HTC S710 daca este in stare buna de functionare imi poate da cineva .. ?
Începător
19 mesaje
din 14/04/2008
07 mai 2008, 12:14:27 • actualizat 07 mai 2008, 12:17:58 (2 ori)
Mersi Kenshin pentru aplicatia pentru monitorizarea traficului gprs. Nu am apucat sa o testez prea bine, insa pare okay.
De ceva vreme mi-am instalat o varianta de opera( cab). Eu am crezut ca e o varianta buna pentru HTC-ul meu, insa, se pare ca nu prea imi functioneaza si acum as vrea sa o dezinstalez, insa nu o gasesc in Remove Programs. Cum fac totusi sa o scot pentru ca acum Opera este aplicatia defalut de deschidere a fisierelor .html
As vrea sa dezinstalez si windows media player si sa folosesc doar tcmp. Se poate face asa ceva ?
Dar daca am temele instalate, cum le dezinstalez?
(Ma refer aici la formatul .hme al temelor)
De ceva vreme mi-am instalat o varianta de opera( cab). Eu am crezut ca e o varianta buna pentru HTC-ul meu, insa, se pare ca nu prea imi functioneaza si acum as vrea sa o dezinstalez, insa nu o gasesc in Remove Programs. Cum fac totusi sa o scot pentru ca acum Opera este aplicatia defalut de deschidere a fisierelor .html
As vrea sa dezinstalez si windows media player si sa folosesc doar tcmp. Se poate face asa ceva ?
Dar daca am temele instalate, cum le dezinstalez?
(Ma refer aici la formatul .hme al temelor)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
07 mai 2008, 12:24:20 • actualizat 07 mai 2008, 12:28:38 (1 ori)
daca nu o gasesti in lista aia incerca aplicatia uninstaller. daca nici asa ,pur si simplu sterge-o de unde s-a instalat ,sterge icoana din meniu si da-i un scan for errors cu sktools sau ce altceva mai e pentru smartphone.
wmp nu se poate dezinstala ,in cel mai bun/rau caz il stergi din meniu si fisierele de sistem corespunzatore lui dar nu e recomandabil.
.hme parca se stergeau pur si simplu . stiu ca la hme erau 2 fisiere. 1.poza 2.xml daca nu ma insel...
poate pune cineva platypus pe sharemobile?
wmp nu se poate dezinstala ,in cel mai bun/rau caz il stergi din meniu si fisierele de sistem corespunzatore lui dar nu e recomandabil.
.hme parca se stergeau pur si simplu . stiu ca la hme erau 2 fisiere. 1.poza 2.xml daca nu ma insel...

poate pune cineva platypus pe sharemobile?
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
07 mai 2008, 19:10:42
#sharemobile/file.php?id=158475
#sharemobile/file.php?id=158477
#sharemobile/file.php?id=158477
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter