Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Datorii catre Operatorii mobili
3 848 vizualizări
108 răspunsuri
Linkuri topic "Datorii catre Operatorii mobili"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Hai sa discutam despre contractele connex si orange!Presupunem ca esti in primul an de contract si nu mai platesti.Cum isi recupereaza ei creantele?Eu zic ca au putine sanse!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Exista o firma KASOLVENTIA care se ocupa de recuperarea pagubelor pt CNX/ORJ/CSR/ZAPP...am auzit ca daca nu platesti iti iau ce ai mai bun in casa...
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Asta in cazul in care ai ceva in casa pe numele tau...Dar daca nu ai?O sa te someze sa platesti,asta timp de 3 sau 5 ani parca,pana cand datoriile se prescriu!Adica,nu mai au ce sa-ti faca,insa la incheierea unui nou contract,iti cer un depozit de 100 sau 200 de usd!
MW Addicted
1046 mesaje
din 18/07/2005
12 aprecieri
SIE-C60
in contract spune ca daca vrei sa desfaci contractul inainte de perioada minima contractuala vei plati o taxa de 100 Usd.Sau nu achiti pe o luna vei avea penalizari de 1% pe zi timp de 30 zile.Daca nici atuncea nu achiti vei fi actionat in instanta.
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Contractul n-a fost facut cu-n act de proprietate?actul in sine reprezinta garantia...
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Nu e neaparat o garantie...Girarea cu apartamentul se face numai atunci cand de la judecatorie iti aduci o dovada cum ca apartamentul nu e ipotecat deja!Pt pers straine connex-ul nu cere neaparat un contract ci un act de spatiu care sa aiva adresa exact ca in legitimatia de sedere!Cel mai probabil,umbla la camera de munca si iti intocmesc o poprire pe salariu!Asta in cazul in care lucrezi cu carte de munca!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Din moment ce Connex plateste un comision gras Kasolventiei,ce va face sa credeti ca veti fi lasati in pace?CNX ar pierde de 2x...
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
27 iulie 2005, 12:08:34
Eu stiu pe cineva care nu si-a mai platit abinamentul la Orange si nu i s-a intamplat nimic. Adica a ramas cu telefonul.
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Asa cunosc si eu pe cineva!In momentul de fata,nu mai poate face abonament dar,cand a intrebat de datorie,i s-a raspuns ca nu se cunoaste suma si i s-a solicitat un depozit!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6610I
La inceput mergea sa ramai cu telu dupa 2 luni,dar acum e precizata in contract perioada minima de abonament! Daca ai abonament fara tel e o limita de cost pe care daca o depasesti cand iti taie abonamentul te dau in judecata. Nu isi mai pierd ei banii(doar sume mici)!!!
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Problema e cum si-i recupereaza?E ceva normal ca,contractual ei sa stipuleze acolo niste clauze,dar...precum Romtelecom-ul,tot ce pot sa faca e deconectarea de la retea!Cand va fi preluat de Vodafone poate ca atunci va fi altceva!Vor cere si cont de card si alte documente cu care sa-si acopere eventualele gauri!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
La contul de card nu vor avea acces,asta e clar;se vor opune atat banca dar si clientii...
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Am un prieten in Anglia care a vrut sa-si faca ab la Vodafone si aia i-au cerut sa le dea detalii despre firma unde lucreaza si sa semneze o hartie prin care e de acord ca Vodafone sa-si retraga sumele datorate.In cazul in care nu platea,in mod automat,aia ii blocau contul si toti banii care-i intrau,reprez salariul,intra in contul lor!
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Asa da!una e cand semnezi si-ti dai acceptul si alta e cand operatorul intervine pe langa banca cu manu militari!
Începător
34 mesaje
din 29/06/2005
Nokia6610I
Sa speram ca nu va fi asa si la noi,atunci cand Vodafone va prelua definitiv Mobifonul!Altfel...Sa vezi clienti ce-o sa aiba orange!
Înapoi la Operatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter