Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
As vrea sa stiu daca cineva chiar a dus vreun spv in service pentru a ii schimba displayu/lcdu. Pentru ca am obs ca tipii de la cetelec nu mai dau pe forum de mult timp, email/telefon nu se gaseste nicaieri, si pe forumuri sunt niste informatii din auzite. As vrea si eu sa stiu daca careva a aflat cu siguranta cat ar costa un nou display. Pentru ca momentan singura solutie pe care o vad e comanda de pe ebay, care ar veni $28 + ~10$ shippingu. Si logic ptr ca displayu e crapat, trebe si o carcasa noua Un sfat .. sa nu lasati telefoane bune pe mainile oamenilor prosti care se dau destepti. Deci daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii concrete .. raman dator
am eu un display de spv c500 i-am terminat placa de baza cu un upgrade de soft nereusit si mi-au ramas carcasa care nu e prea reusita si display-ul daca esti interesat PM
Cea mai corecta informatie este sa iti cumperi alt tel.nu are rost sa schimbi displayul cand telefoanele sunt relativ ieftine.deci laso balta cu displayu..parerea mea
Si eu am probleme cu un SPV 500, m-am asezat pe el si gata displayul. Am comandat si urmeaza sa primesc 3 buc.(era comanda minima acceptata) Deci 2 sunt disponibile. Pentru cei interesati contactati-ma YM: cristian_grig
03 mai 2007, 22:01:47 • actualizat 03 mai 2007, 22:06:48 (1 ori)
Amator 19-04-2007 16:22:30
Si eu am probleme cu un SPV 500, m-am asezat pe el si gata displayul. Am comandat si urmeaza sa primesc 3 buc.(era comanda minima acceptata) Deci 2 sunt disponibile. Pentru cei interesati contactati-ma YM: cristian_grig
Am si eu una bucata SPV C500, al carui mufa (mini usb) necesita inlocuire (am inteles ca se potrivesc cele Motorola V3), in rest, telefonul e operational si prezinta urme de uzura.
Daca e cineva interesat sa-l achizitioneze pentru piese sau sa-l repare, lasati mesaj pe privat!