se intampla ceva ciudat,nu mai pot accesa paginile web.aia cu 225 e mesajul dd eroare de la orange.vad ca merg numai pag wap,aici am intrat cu opera dar pe web nu mai intra.
e incredibil,e cazut externul,paginile romanesti merg.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CEMW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
O chestie ciudată la mine: nu mai pot instala aplicații pe card dar pe în memoria internă merg fara probleme. Ce se intampla?
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
deci nu e de vina telefonul. astia de la orj au probleme
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
nu cred ca e de la orange,faptul ca merg pag interne exclude posibilitatea ca serverul sa fie problema sau o eventuala restrictie pe portul wap 2.0 8799.deci e cazut backbone (sau cum naiba se spune) extern.
MW Liker
73 mesaje
din 04/06/2006
10 iunie 2006, 00:00:41
As dori sa va intreb si eu ceva.
C600 e legat prin USB. Am, ca restul, acest ActiveSync. Voi tot vorbiti chestii de genul "pune prin activesync". La mine unul, acest activesync nu e folosit numai pentru a pune emailuri/contacte/favorites/tasks din telefon in pc sau invers. Se mai pot face alte lucruri cu el? De exemplu, as putea sa scriu SMS-urile pe calculator? Ar mai fi de instalat ceva soft si l-am ratat eu?
Si inca ceva... care cred ca va fi putin mai anemic, dar merita sa incerc sa povestim despre asa ceva. Ar fi posibil sa se lege telefonul cu calculatorul, cum ar veni, in retea. Ceva de genul asta... De exemplu, sa pot accesa serverul din PC de pe telefon, dar nu prin internet. Sau chiar.... (ce mi-ar fi cel mai util), sa pot accesa internetul telefonului dar prin calculator.
Scuzati-mi prostiile dar intreb si eu ...
Multumesc mult si o zi buna.
C600 e legat prin USB. Am, ca restul, acest ActiveSync. Voi tot vorbiti chestii de genul "pune prin activesync". La mine unul, acest activesync nu e folosit numai pentru a pune emailuri/contacte/favorites/tasks din telefon in pc sau invers. Se mai pot face alte lucruri cu el? De exemplu, as putea sa scriu SMS-urile pe calculator? Ar mai fi de instalat ceva soft si l-am ratat eu?
Si inca ceva... care cred ca va fi putin mai anemic, dar merita sa incerc sa povestim despre asa ceva. Ar fi posibil sa se lege telefonul cu calculatorul, cum ar veni, in retea. Ceva de genul asta... De exemplu, sa pot accesa serverul din PC de pe telefon, dar nu prin internet. Sau chiar.... (ce mi-ar fi cel mai util), sa pot accesa internetul telefonului dar prin calculator.

Scuzati-mi prostiile dar intreb si eu ...
Multumesc mult si o zi buna.
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Nokia7650
..la o singura intrebare stiu sa-ti raspund:poti sa scrii sms-uri de pe pc
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
10 iunie 2006, 00:19:31
thx all pt informatii (in legatura cu cardul). Despre kingston miniSD 1GB, nu stiti nimic? (in state sunt la aprox ~35$!)
Alin problema cu downloadu se rezolva prin registrii, cum ti-am zis si pe
PM.
Tudy, pai eu folosesc ActiveSync atunci cand vreau sa copiez pe si de pe telefon/PC.
Cat despre soft pt scris SMS-uri direct de pe PC, vezi adresa http://www.jeyo.com . Mai sunt si alte softuri pe acolo
Vezi ca a postat crz pe topicul cu aplicatii si jocuri pt spv c600 ceva aplicatii pt control VNC. Eu nu am folosit asa ceva..
Si da, poti folosi telefonul pe post de modem.
Si da, poti folosi internetul de pe PC pe telefon
Cine mai foloseste WM5torage? Mie dupa ce dezactivez functia de USB Mass storage (adica ii dau deactivate din aplicatie) incepe sa-mi mearga enorm de greu telefonul.. si trebuie sa-i dau un restart. Si voi aveti probleme de genu?
Alin problema cu downloadu se rezolva prin registrii, cum ti-am zis si pe
PM.
Tudy, pai eu folosesc ActiveSync atunci cand vreau sa copiez pe si de pe telefon/PC.
Cat despre soft pt scris SMS-uri direct de pe PC, vezi adresa http://www.jeyo.com . Mai sunt si alte softuri pe acolo
Vezi ca a postat crz pe topicul cu aplicatii si jocuri pt spv c600 ceva aplicatii pt control VNC. Eu nu am folosit asa ceva..
Si da, poti folosi telefonul pe post de modem.
Si da, poti folosi internetul de pe PC pe telefon
Cine mai foloseste WM5torage? Mie dupa ce dezactivez functia de USB Mass storage (adica ii dau deactivate din aplicatie) incepe sa-mi mearga enorm de greu telefonul.. si trebuie sa-i dau un restart. Si voi aveti probleme de genu?
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Si mie mi se intampla la fel.Dar viteza prin wm5storage fata de activesync merita un restart dupa ce inchizi aplicatia,nu?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
@soryn am luat ultima versiune (1.53) de pe modaco și acum nu mai am probleme
.
și în versiunea asta poți să optezi că led-ul să palpaie (sau vibreze) în funcție de citire/scriere
îmi place
. și în versiunea asta poți să optezi că led-ul să palpaie (sau vibreze) în funcție de citire/scriere
îmi place
MW Liker
53 mesaje
din 07/07/2005
Windows CE
spuneti-mi si mie d c nu merge sa fac download mai mare d 350kb pe spv!
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CEasdddd 10-06-2006 08:01:42
spuneti-mi si mie d c nu merge sa fac download mai mare d 350kb pe spv!MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
10 iunie 2006, 09:50:04
geo..tu vrei sa spui ca merge sa downloadezi in limita memoriei libere din tel..dar tu uiti faptul ca dupa ceva timp nu prea mai ai 10 Mb liberi in tel....oricum asta mi se pare cea mai mare prostie a spv-ului..daca ii dau sa downloadeze pe card..sa downloadeze frate ...nu sa fiu limitat la memoria tel...
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
10 iunie 2006, 09:57:59
Asta asa este cu memoria libera ca daca nu nu se poate.Daca se putea descarca fisiere direct pe card era super. Nu cred ca o sa faca asa ceva pentru telefoanele mobile. Aici totul depinde de ramul ramas liber.
MW Liker
53 mesaje
din 07/07/2005
Windows CE
eu am memorie libera dar nu imi merge din cauza setarilor. am facut setarile exact cum le-a pus DSF pe topic. si tot nu merge.
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Dar cine va opreste sa faceti download direct pe card fratilor?
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter