Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
da-mi 10 gb pe telefon ca ti-i umplu intr-o zi. de cand ma stiu nu am avut suficient spatiu pentru cat as vrea eu sa pun... nici pe telefon,nici pe pc... si in momentul de fata la fel sta situatia
haha 2 Gb cica sunt multi.eu am 1 Gb si am 2 filme,mai bag ceva muzica si hopa e full da oricum maine am inca un card de 1 Gb asa ca pe moment cel putin sunt acoperit.si cand ma gandesc ca acum ceva timp aveam la ngage qd card de 128 si ma gandeam sa iau unul de 512,la 1 Gb nici nu visam,iar la k700 ma chinuiam cu 44 Mb pmpl.I love TCPMP,e bestial,nu credeam ca va fi un player avi mai bun ca smartmovie si unde mai pui ca e si free.
eu am 512mb pe ngage qd si 512mb pe c600 si ambele sunt plinute,mai am cativa mb acolo ca sa nu fie umplute pana la refuz..dar daca ar fi mult mai incapatoare nu m-as supara.
Astept in continuare raspuns daca da cineva 100Euro pe mni SD 2gb San Disk fara garantie.
O sa iau un A-Data de 1 GB cu banii de pe un SanDisk de 512 cel mai probabil.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu din 493MB (cardul de 512) mai aveam liberi azi pe la pranz vreo 40. Folosesc mult telefonul ca stick USB (long live the inventor of wm5torage) si d-asta e util sa fie cat mai mare
telefonul stie carduri formatate FAT16 sau FAT. care nu permit capacitati mai mari de 2.000.000 biti. asta inseamna 1.9GB. deci un card de 2GB nu poate fi formatata FAT ci numai FAT32. iar telefonul NU STIE FAT 32. ce ramane de facut?? sa il partitionezi; faci 2 partitii de cate 1Gb, iar in file explorer vei avea Storage Card si Storage card 2. sunt curios atunci cand te intreaba unde sa instaleze ceva pe ce partite il pune?
eu mi-am luat de curand un acrd de 1GB. mai am 600 MB liberi si acum e plin cu vreo 20MB de teme, 112 MB de reclame orange si vreo 200-250 MB de ringtonuri mp3. si cativa mb cu kituri. 512 erau suficienti,a cum 1Gb e mult prea mult. a fost un fason sa-mi iau de 1 GB, ca-mi placea cum suna: "-ce memorie are telefonul? - am card de 1 GIGA pe el"
se pare ca doar noi avem problema asta... oare sa fie de la faptu ca am folosit functia "control la distanta" de la k700/K750 pe spv c600? Altfel nu vad conexiunea.. nu stiu cum e posibil, dar..
dsf,nu e de la asta,mai am un prieten cu c500 care a patit la fel si a scapat numai cu reset,nu stia nici el de ce se intampla asta si care e solutia ptr rezolvarea problemei.totusi ultima oara parca am observat ca au aparut literele mai intai in meniu unde inchizi tel si abia pe urma a aparut si la task manager.stiu ca vazusem litere si am intrat la task manager sa vad daca se schimbare si erau cifre.
20 mai 2006, 11:47:20 • actualizat 20 mai 2006, 11:51:10 (1 ori)
voi stiti cumva daca c600 are client ftp incorporat?ptr ca eu am dat din intamplare de asa ceva in tel..dar curios ca nu apare decat in total commander...e un folder ftp acolo unde e si folderul registry..am bagat datele de la ftp-ul meu dar nu m-am putut conecta..imi zicea ceva ca nu s-a gasit..http://luckyluk.3x.ro/ss000.bmphttp://luckyluk.3x.ro/ss001.bmphttp://luckyluk.3x.ro/ss002.bmp
20 mai 2006, 20:22:25 • actualizat 20 mai 2006, 20:24:28 (1 ori)
oameni buni,ziceti repede care vreti spv-uri,da en-gross nu la bucata pmpl acum am 2 m-a prins sora-mea cu al meu si cand i-am aratat si cum se vad filmele pe el nu am mai scapat de ea,ea vazuse la shop orange unul si ii placuse mult cum se vedeau filmele.azi am gasit unul la vanzare si am facut un troc,am dat k700-le meu plus un samsung e715 si inca 500 mii ca sa nu se razgandeasca.ce ziceti,a iesit binisor?k700-le mai face ceva dar samsung e715 nu il lua nimeni,l-am luat tot la schimb cu un sagem myx 5-2 si ceva pe langa, arata f bine dar pe urma am aflat ca nici un amanet nu il primeau.