...am filmat si eu in format avi....si pot zice ca filmeaza de 100 ori mai bine decat multe alte modele....800kbps cu 15 fps ...fara zgomot de imagine sau alte chestii...pacat de rezolutie
...dar la rulare prin TCPMP trebuie marit bufferul
...la camera video pana si modele anuntate acum(se k800)filmeaza cu rez 176x144 la 15fps...si nu stiu daca ating 800kbps
...oricum filmeaza super in timpul zilei...dar pt asa ceva am o camera specializata...abia cand o sa aiba un mobil 5mpx si rez VGA cu 30fps il voi folosi in activitati de film sau poza...
...dar si camera de 1.3 e utila uneori...o toala prin magazin sau orice altceva pe care vrei sa ai ca amintire pe moment...iar pe display se vede bine orice poza
....e super tare c600...toti sunt uimiti de ceea ce poate face...pacat ca nu are o carcasa asemanatoare cu moto e398(un fel de plastic cauciucat...nu mi-a scapat niciodata printre degete...pe c600 l-am scapat usor de 2 ori)
...si-a pus cineva folie protectoare

...am gasit ceva pe un site francez...si daca reusesc sa contactez o cunostinta de pe acolo imi i-au un set(parca unul avea 6 bucati)
...cer parerea voastra...se merita sa pui folie

...
Note: Posts were merged