Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
flo-cea scuze, am citit in graba mesajul tau.. nu stiu ce sa faci cu bateria.. o poti scurtcircuita daca pui ceva material conductor in asa fel incat sa atinga toate contactele (+ si -)
cat despre a doua problema cred ca nu a eliberat portul respetiv? nu stiu, nu folosesc BT.
---- Ia instalati astea pt a avea o rezolutie "virtuala" mai mare. 96 DPI.
07 noiembrie 2007, 12:23:58 • actualizat 07 noiembrie 2007, 12:24:51 (1 ori)
Ceva din cele postate de dsf,la restartare,blocheaza sim-ul ca si cum a-ti fii introdus de 3 ori gresit parola,asa ca atentie!A trebuit sa-i dau hard reset ca sa-si revina!
da nu prea e bine,se micsoreaza mult caracterele,cand primesc un apel datele se vad centrate pe partea stanga a ecranulu...pe de alta parte imi place ca se micsoreaza barele de scroll sau bara de jos din IE...revin la normal
Hei bâieti am pătit si eu cu DPI-ul,am instalat pe telefon (Wm6) si la restart s-a blocat,trebuia să dau hard reset ce de făcut că altfel e faină aplicatie
Pai ca sa ai meniu in limba romana trebuie sa traduci tu un meniu sau sa il estragi dintr-un rom ceea ce nu cred ca a facut cineva. Eu cred ca in engleza e cel mai bine.
Salutari.Am un C600 si vreau sa stiu daca la sincronizarea cu 2 PC-uri diferite care date la pastreaza telefonul.Un pc are Outlook 2002 si altul are Outlook 2003.Daca am facut modificari pe telefon sau pe unul din pc-uri, care la pastreaza si care le sterge la sincronizare.Multumesc anticipat.
poti seta din active sync parca . adica la un pc poti seta de exemplu sa suprascrie ce e pe telefon si la celalalt sa ia din telefon ca bune contactele si sa le actualizeze pe cele din outlook.vezi ca e pe acolo pe undeva