Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
07 mai 2007, 08:48:31 • actualizat 07 mai 2007, 08:51:23 (1 ori)
@xalex... daca e de tornado asteptam cu nerabdare @DSF... nu merge neam cu ROM'u' de imate sp5... probabil, asa cum ai zis si tu, o avea vreun driver mai smecher... mai stii... tu ai mai incercat de atunci? tot la fel a facut?
mulțumesc băieți. nu îmi aduc aminte să fi testat și înainte de a pune rom-ul asta.. și acuma din greșeală am aflat. am încercat cu vito remote dar cu ăla tv-ul nu simte nimic, poate pt că e scris pt procesoare xscale/samsung..
de am putea lua următoarele drivere de la rom-ul asta ar fi super: ir, sdhc..
rom-ul iphone e rapid dar are multe momente de 'slowdowns' din senin. am zis că nu mai îl pun pe cel de la orange uk ci aștept o versiune de wm 6.
Am incercat si eu irda-ul,televizorul nu reactioneaza sub nici o forma.Am romul i-mate SP5*Eu zic ca depinde atat de telefon cat si de televizor; undele infrarosii au frecvente diferite si intre emitator si receptor trebuie sa existe compatibilitae in privinta frecventei.De ex.o telecomanda universala functioneaza pt ca acopera un spectru larg de frecvente standard la televizoare