în ghidul pt c600 găsiți ce să faceți să meargă orice aplicație java cu apn wap...
trebuie modificat ceva în regiștri...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
Windows CEMW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CErelu 30-03-2007 16:56:59
în ghidul pt c600 găsiți ce să faceți să meargă orice aplicație java cu apn wap...trebuie modificat ceva în regiștri...
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
I-am dat reset din meniu si nu merge.Se pare ca e butonul de vina? Daca il duc la service ca e in garantie inca,in cat timp l-ar repara?Nu ca m-ar deranja ca nu merge dar daca tnt e in garantie de ce sa nu il duc.Deci acum merg aplicatiile java cu wap fara sa mai fiu nevoit sa introduc setarile alea pt.platforma Tao?
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CE
fara setarile de proxy pt java nu are cum sa mearga cu apn wap. merge cu apn internet. in concluzie si-a revenit orange. merge bine wapul.
Începător
16 mesaje
din 02/12/2006
30 martie 2007, 23:02:40 • actualizat 30 martie 2007, 23:03:43 (1 ori)
era telefonul la incarcat, si surpriza: am primit un bip si a vibrat(era pe silentions).acum merge si orneta tester, mi s-a mai intamplat asa odata. ce o avea? sa se fi miscat aparatul de vibrare?:D
in orneta cand vibreaza nu pare sa aiba intrepuri sau alte chestii
in orneta cand vibreaza nu pare sa aiba intrepuri sau alte chestii
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pe telefonul asta nu se pot primi fisiere prin bluetooth de pe Nokia?
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
04 aprilie 2007, 22:29:25 • actualizat 04 aprilie 2007, 22:30:51 (1 ori)
@Rauldark se poate transfera de pe nokia am transferat eu 10 mb de pe un nokia 6600
Reparare joystyk la orange spv c600 "a la EviL"
in seara asta mi-am iesit din mincti cand am avut niste treaba urgenta cu telul si nu mi-a mers joystyk-ul ... asa ca am luat masuri ... mai intai am tras ca animalu de el cu unghiile ... vazand ca nu rezolv nimic am bagat un pic cu care fortam nenorocitul ala de joystyk care nu voia nici cum sa functioneze ....
am zis ca asa nu se mai poate
am dat-o draq si de garantie si de tot eu aveam nevoie urgenta de telefon in stare functionala ... asa ca l-am desfacut frumusel .... adica i-am scos toate matele ca la pesti
am scos placa aia pe care se afla tastatura ... (am citit pe un topic ca unu useri au folosit un oarecare spray pentru joystyk nu imi mai aduc aminte exact ce nume avea - eu unu nu avea nici un spray nimic pe acasa) am luat o pulverizatorul de la o sticla din aia cu solutie de ster geamurile .... am "conectat-o" la sticla cu spirt si am pulverizat joystyk-ul calume .... l-am lasat vreo 10 minute pe un calorifer cald ... apoi am reasamblat ,,,, tot spv-ul la loc .... si amu imi merge joystyk-ul brici nu mai am nici o treaba cu el
Reparare joystyk la orange spv c600 "a la EviL"
in seara asta mi-am iesit din mincti cand am avut niste treaba urgenta cu telul si nu mi-a mers joystyk-ul ... asa ca am luat masuri ... mai intai am tras ca animalu de el cu unghiile ... vazand ca nu rezolv nimic am bagat un pic cu care fortam nenorocitul ala de joystyk care nu voia nici cum sa functioneze ....

am zis ca asa nu se mai poate
am dat-o draq si de garantie si de tot eu aveam nevoie urgenta de telefon in stare functionala ... asa ca l-am desfacut frumusel .... adica i-am scos toate matele ca la pesti
am scos placa aia pe care se afla tastatura ... (am citit pe un topic ca unu useri au folosit un oarecare spray pentru joystyk nu imi mai aduc aminte exact ce nume avea - eu unu nu avea nici un spray nimic pe acasa) am luat o pulverizatorul de la o sticla din aia cu solutie de ster geamurile .... am "conectat-o" la sticla cu spirt si am pulverizat joystyk-ul calume .... l-am lasat vreo 10 minute pe un calorifer cald ... apoi am reasamblat ,,,, tot spv-ul la loc .... si amu imi merge joystyk-ul brici nu mai am nici o treaba cu el
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Si eu am transferat acum cateva zile dar acum nu vrea nicicum.Mi- am resetat tel. si cardul si am nevoie de Regedit si nu am cum sa-l descarc pe tel.Am incercat sa transfer si de pe 6630 si de pe un 6131 si nu merge.Acum cateva zile mi-am transferat Regedit-ul de pe 6630 si mi- a mers fara probleme.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
04 aprilie 2007, 22:38:46
hmm .... da ce face mai exac cand vrei sa transferi ceva ?
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai incerc sa transfer de pe Nokia pe C 600 si imi zice Expedierea nu a reusit.De pe C 600 pe Nokia am trimis si prin bluetooth si infra si merge dar invers nu.Prin infra am trimis pe 6131
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
start > settings > connections > beam > receive incoming beams.
valbil pt ir si bt. spre deosebire de alte tel, ir e tot timpu activat , daca e selectata optiunea aia.
sau daca vrei sa salveze direct pe card recomand smart file acceptor, n.are bare de progres ca sniper dar e mai rapid. iti tre net cf 2 instalat.
ce card ai? firma, capacitate
valbil pt ir si bt. spre deosebire de alte tel, ir e tot timpu activat , daca e selectata optiunea aia.
sau daca vrei sa salveze direct pe card recomand smart file acceptor, n.are bare de progres ca sniper dar e mai rapid. iti tre net cf 2 instalat.
ce card ai? firma, capacitate
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Windows CE
Pai cardu e varza din cauza lui a trebuit sa formatez telu,am scris si pe topicul Carduri de memorie ce am patit cu el.Hama e firma producatoare,nu am mai auzit de carduri de astea.Am reusit sa trimit am facut asa cum ai zis.Merci DSF
Începător
24 mesaje
din 29/10/2006
Windows CE
(am citit pe un topic ca unu useri au folosit un oarecare spray pentru joystyk nu imi mai aduc aminte exact ce nume avea - eu unu nu avea nici un spray nimic pe acasa) am luat o pulverizatorul de la o sticla din aia cu solutie de ster geamurile .... am "conectat-o" la sticla cu spirt si am pulverizat joystyk-ul calume .... l-am lasat vreo 10 minute pe un calorifer cald ... apoi am reasamblat ,,,, tot spv-ul la loc .... si amu imi merge joystyk-ul brici nu mai am nici o treaba cu el

[/quote]
@evil eu nu mi-am bagat ceva in garantie si am folosit WD 40 si aspiratorul. acum 1 saptamana am facut asta si am constatat o imbunatatire la joystick de 80 %.

[/quote]
@evil eu nu mi-am bagat ceva in garantie si am folosit WD 40 si aspiratorul. acum 1 saptamana am facut asta si am constatat o imbunatatire la joystick de 80 %.
MW Liker
55 mesaje
din 08/03/2007
06 aprilie 2007, 11:57:09 • actualizat 06 aprilie 2007, 11:58:16 (1 ori)
dupa zicala ''ce face omu cand nu are de lucru?..isi cauta'' am urmatoarele 2 probleme
1.din nu stiu ce motive si prin ce metode am schimbat prin meniu ..si imi apar litere in loc de cifre...si e al naibii de nepractic si enervant...daca stie cineva cum mut la loc..i as fi recunoscator

2.cat dureaza daca duc spv ul in garantie sa mi rezolve joy stick ul
1.din nu stiu ce motive si prin ce metode am schimbat prin meniu ..si imi apar litere in loc de cifre...si e al naibii de nepractic si enervant...daca stie cineva cum mut la loc..i as fi recunoscator

2.cat dureaza daca duc spv ul in garantie sa mi rezolve joy stick ul
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
06 aprilie 2007, 12:01:28
ce tare ... e ceva facut praf in registru ... si nu prea ai de unde sa sti ce ... deci un format al telului o sa rezolve problema asta ... cat despre joystik cam 1 1,5 sdaptamani
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter