Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
aplicatia NIMBUZZ!
4 322 vizualizări
98 răspunsuri
Linkuri topic "aplicatia NIMBUZZ!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
141 mesaje
din 23/10/2006

Nu stie nimeni daca/cand va funciona yahoo pe Nimbuzz?

Eu am intrebat helpbot.ul si a zis ca in curand.Sa speram ca o sa se intample cat mai repede

MW Lurker
235 mesaje
din 02/07/2006

mai lume am citit tot ce ati postat!pana la urma atì trimis mesaje ?:-o

MW Addicted
1776 mesaje
din 01/09/2005

Va merge aplicatia cu apn wap? Mie pe n73 nu..cica poti si suna gratuit..

MW Veteran
618 mesaje
din 22/10/2007

Mie nu imi,merge cu apn wap,pe v630i

MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
16 mai 2008, 13:50:13
It's time to Join Mobile Freedom! Get all the Nimbuzz features in the palm of your hand. Call, chat, text and more. For free.
Nimbuzz Mobile lets you:
Call
Chat/Chatrooms/Groupchat
Text messaging
Share photos, music, video
Send voice messages
Manage address book
Set status
Buzz (get friends online)
Nimbuzz Mobile lets you:
Call
Chat/Chatrooms/Groupchat
Text messaging
Share photos, music, video
Send voice messages
Manage address book
Set status
Buzz (get friends online)

MW Veteran
618 mesaje
din 22/10/2007

Odata cu resoftare telefonului V630i,imi merge aplicatia Nimbuzz YES!

MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
21 octombrie 2008, 20:46:34
Aveti aiciaplicatia in format sisx pentru Symbian 3rd edition!

MW Luver
187 mesaje
din 15/08/2008
20 iulie 2009, 21:32:56
Cum pot sa sun gratuit cu nimbuzz?Am nokia 6680.

MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
20 iulie 2009, 22:09:54
Am incercat sa sun pe Y! dar apelantului nu ii suna. Voi ati incercat, va merge?

MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
20 iulie 2009, 22:33:33
da,am incercat pe mai multe telefoane,merge perfect ( N70 , N82 , N95 , N95 8GB ) , trebe conexiune internet , proba am facuto intre 2ua telf dar si intre telf si PC

MW Liker
81 mesaje
din 01/10/2009
21 octombrie 2009, 23:10:22 • actualizat 21 octombrie 2009, 23:25:07 (2 ori)
Aplicatia Nimbuzz este perfect functionala atat pe telefoanele mobile cat si pentru pc. Cu ce noutati vin cei de la Nimbuzz? In primul rand, la accesarea site-ului oficial nimbuzz.com esti redirectionat catre aplicatia compatibila cu telefonul tau mobil.

Dupa ce descarcati aplicatia si o instalati pe telefonul mobil, indiferent ca o veti face in memoria telefonului sau in MMC, va trebui sa va creati un cont de utilizator, de preferinta sa fie acelasi cu id-ul de messenger, dar cu parola diferita, astfel va veti identifica mai usor prietenii. Tot ce mai aveti de facut este sa il adaugati la contacte in lista Nimbuzz si sa il apelati daca si acesta este online. Sau de ce nu sa discutati cu acesta in sistem de chat, sa trimiteti fotografii, etc.
De semenea puteti trimite adresa cu linkul direct de descarcare unui prieten printr-un sms pe numarul acestui, direct de pe calculator.
Aplicatia functioneaza si pe calculator
Se descarca...

Se instaleaza, engleza, next, next.. Finish.

Dupa care va creati cont sau va logati,in stanga apare interfata pentru logare, iar in dreapta am deschis si optiunea creare cont

Dupa ce descarcati aplicatia si o instalati pe telefonul mobil, indiferent ca o veti face in memoria telefonului sau in MMC, va trebui sa va creati un cont de utilizator, de preferinta sa fie acelasi cu id-ul de messenger, dar cu parola diferita, astfel va veti identifica mai usor prietenii. Tot ce mai aveti de facut este sa il adaugati la contacte in lista Nimbuzz si sa il apelati daca si acesta este online. Sau de ce nu sa discutati cu acesta in sistem de chat, sa trimiteti fotografii, etc.
De semenea puteti trimite adresa cu linkul direct de descarcare unui prieten printr-un sms pe numarul acestui, direct de pe calculator.
Aplicatia functioneaza si pe calculator
Se descarca...

Se instaleaza, engleza, next, next.. Finish.

Dupa care va creati cont sau va logati,in stanga apare interfata pentru logare, iar in dreapta am deschis si optiunea creare cont

MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri

ai zis atatea dar ai omis cei mai important.se conecteaza si prin wireless si poti suna in yahoo,gtalk,msn,skype si altele gratis.chestia asta o face the best

MW Liker
81 mesaje
din 01/10/2009
22 octombrie 2009, 14:37:26 • actualizat 22 octombrie 2009, 14:38:52 (2 ori)
Da, asa este, nu am specificat, am lasat loc doar de "etc" , dar aplicatia este cum spui si tu, the best!;)
P.S. Sa imi dai id-ul tau de Nimbuzz, poate ne auzim la un telefon. Hi hi
P.S. Sa imi dai id-ul tau de Nimbuzz, poate ne auzim la un telefon. Hi hi

Eu am se w660i si ramane blocat la testing your conectioo:-(,de ce?nu mere cu apn wap?
Înapoi la Aplicații Java
cine e aici?