Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
multumim mult arab ! apropo de id-uri, id-ul meu nimbuzz este thesharkk (fara liniuta cum am id-ul de aici) mie imi merge perfect cu apn WAP am selectat low connection speed!
La revedere, NimBuzz. Am petrecut o jumatate magnifica de ora impreuna, dar imi ocupi memoria degeaba. Te sterg. La revedere... Daca taxeaza, ati putea chiar sterge topicul. E suparator.
Si eu am sms-uit cu helpbot-ul ala .Iar de sunat am incercat sa sun dar imi zice ca nr.meu se afla in perioada de gratie deci taxeaza asa ca nu-i vad folosul.Nick-ul meu e Raoul daca vreti trimiteti un mes.de proba sa vad daca primesc mes.cat timp nu sunt conectat in aplicatie.Arab nu e vorba de a fi sau nu multumit dar daca taxeaza at.nu-i vad rostul aplicatiei,asa pot sa sun bine merci si fara aplicatie ca tot una e